Βαθμολογία

Δόξα Αργυροπουλίου: Να κάνουνε πράξη το στόχο

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσίτσιας Αντώνης βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση

Η Δόξα Αργυροπουλίου είναι αναμφισβήτητα μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας. Φέτος όμως δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Είναι στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΛ και στόχος φυσικά είναι με την έλευση του νέου τεχνικού να παραμείνει στην κατηγορία και να βάλει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

To athleticlarissa.gr βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/12) στο γήπεδο της ομάδας και είχε την ευκαιρία να δει την προπόνηση καθώς και να μιλήσει με στελέχη του συλλόγου. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας μας έδειξε τα ανακαινισμένα αποδυτήρια ώστε να έχουν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τσίτσιας Αντώνης: «Η ομάδα αξίζει περισσότερα»

Ο πρόεδρος του σωματείου σε δηλώσεις του ανέφερε: «Φέτος ανέλαβα πρόεδρος στη Δόξα. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό σύνολο παικτών, είναι νέα παιδιά που με καλή προπόνηση θα μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Πιστεύουμε πως από συγκυρίες βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση, από εδώ και πέρα με το νέο προπονητή μας και την δουλειά που κάνει θα μπορέσει να στελεχωθεί η ομάδα και να μας βοηθήσει σε κάτι καλύτερο».

Τσούτσας Βασίλης: «Στόχος μας η παραμονή»

Ο νεαρός παίκτης της ομάδας τόνισε: «Σίγουρα το αποτέλεσμα που είναι η ομάδα την αδικεί γιατί πιστεύω πως αξίζουμε κάτι παραπάνω. Σίγουρα όμως φταίμε και εμείς που δεν πήγαμε τόσο καλά γιατί δεν ήμασταν τόσο συνεπείς στις προπονήσεις μας, τώρα όμως με το νέο προπονητή θα οδηγηθούμε εκεί που θα αναδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παλέψουμε για την παραμονή γιατί το αξίζουμε».

Μπαχτσιβάνος Στέλιος: « Η ομάδα αξίζει περισσότερα»

Ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας τόνισε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά τώρα στην ομάδα, τα παιδιά είναι νεαρά και μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα πράγματα αρκεί να το πιστέψουν. Μέσα από την καλή προπόνηση που γίνεται τώρα σίγουρα θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και αυτό θα μας βοηθήσει να οδηγήσουμε την ομάδα στην παραμονή».

Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.