Βαθμολογία

Μάχη μέχρι τέλους για τον Φαλανιακό!

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καρακίτσιος Αποστόλης βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση

Η ομάδα του Φαλανιακού είναι μια από τις διεκδικήτριες για τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Α’ ΕΠΣΛ. Αυτή τη στιγμή είναι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως τόνισαν παίκτες και διοίκηση ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός και θα δώσουν την δική τους μάχη μέχρι τέλους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (11/12) και κατέγραψε ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα καθώς και δηλώσεις.

Δημήτρης Μιγδάνης: «Δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα…»

Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και έτσι οι ομάδες μπορούν να παλέψουν ως το τέλος. Ο Φαλανιακός είναι μέσα στους στόχους του, έτσι θα προχωρήσει με αυτό που έχει βάλει ως στόχο. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές μέχρι τα Χριστούγεννα πιστεύω θα κριθούν πολλά».

Δημήτρης Βάϊος: «Η ομάδα θα κυνηγήσει τον στόχο της»

Ο δεύτερος τερματοφύλακας του σωματείου τόνισε: «Ήρθα φέτος στην ομάδα και βρήκα το Φαλανιακό να είναι μια πολύ καλά δεμένη ομάδα αφού κατάφερε σε 15 αγωνιστικές να είναι αήττητος και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική να πάει στη δεύτερη θέση. Στο σύνολό μας έχουμε έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά, μας ταλαιπώρησαν κάποιοι τραυματισμοί και ίσως μείναμε λίγο πίσω, παρόλα αυτά πιστεύω όμως ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη γιατί οι ομάδες είναι κοντά και έτσι λοιπόν ο Φαλανιακός να πραγματοποιήσει τον στόχο του».

Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.