Βαθμολογία

Σμόλικας Φαλάνης: Στόχος η ανάκαμψη

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δώτας Αθανάσιος βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση

Η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης προσπαθεί να ανακάμψει σιγά – σιγά μετά από αρκετά άτυχα αποτελέσματα που είχε στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Όπως τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας στο athleticlarissa.gr, είχαν ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής και συνάμα η ψυχολογία δεν ήταν καλή με τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν.

Της Βάσως Γκατζούλη

Θέλουν όμως να κάνουν τώρα ένα νέο ξεκίνημα και προσπαθούν πάρα πολύ γι’ αυτό καθημερινά στις προπονήσεις. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/12) στην προπόνηση της ομάδας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή κ. Νίκο Γκαλίτσιο καθώς και τον επιθετικό Θοδωρή Μπαρούτα.

Νίκος Γκαλίτσιος: «Η ομάδα ξεκίνησε με υψηλούς στόχους…»

Ο τεχνικός της ομάδας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ανέλαβα τον Σμόλικα Φαλάνης 1/10, η ομάδα ξεκίνησε με υψηλούς στόχους, αλλά δεν πήγε τόσο καλά γιατί από την μια είχε δύσκολο πρόγραμμα και από την άλλη εφόσον δεν ήρθαν τα αποτελέσματα είχε κακή ψυχολογία. Το πρώτο μέλημά μου ήταν να ανεβάσω το ηθικό των παικτών στο ψυχολογικό κομμάτι και μετά με τις προπονήσεις να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Προχωρήσαμε έτσι καλύτερα και ανέβηκε η ψυχολογία και έτσι οι παίκτες αποδίδουν καλύτερα. Προερχόμαστε από μια ισοπαλία με την Χάλκη και έρχεται το παιχνίδι με το Καλοχώρι που πιστεύουμε πως είναι ντέρμπι. Εμείς και σαν προπονητής και σαν ομάδα θέλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής στην κατηγορία».

Θοδωρής Μπαρούτας: «Πιστεύω θα τερματίσουμε στην πρώτη 7αδα»

Ο επιθετικός του συλλόγου τόνισε: «Είμαστε μια οργανωμένη ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής είναι πολύ κοντά μας, θεωρώ πως μείναμε πίσω γιατί έλειπε η νοοτροπία για την καθημερινή και σκληρή προπόνηση. Με τη βοήθεια του προπονητή γινόμαστε ακόμα καλύτεροι, δεν σας κρύβω πως μέσα μας οι παίκτες πιστεύουμε πως αν προσπαθήσουμε πολύ θα μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Έτσι εύλογα θα τερματίσουμε στην πρώτη 7αδα».

  Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία και να εκπληρώσει τους στόχους της.