Βαθμολογία

Ανέλαβε τα καθήκοντα του ο Καπετανόπουλος (Video)

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του στον Αμπελωνιακό ο νέος τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καπετανόπουλος, ο οποίος από εδώ και πέρα, θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο κύριος Καπετανόπουλος, βρέθηκε στο γήπεδο του Αμπελώνα, το απόγευμα της Τετάρτης, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να κάνει μαζί τους την πρώτη του προπόνηση. O νέος προπονητής της ομάδας, αφού πρώτα μίλησε για αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια της ομάδας, στην συνέχεια κατευθύνθηκε μαζί τους, στο βοηθητικό γήπεδο, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο του Αμπελώνα, όπου κατέγραψε πλάνα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του κυρίου Καπετανόπουλου, ενώ ο ίδιος έκανε δηλώσεις σχετικά με τα νέα του καθήκοντα. Ο κύριος Καπετανόπουλος, στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της επιστροφής του Κόκκινου στην ομάδα, ενώ μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει την περίοδο του Ιανουαρία, αλλά και για τον επερχόμενο αντίπαλο της ομάδας, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, σε μορφή video.

Δημήτρης Καπετανόπουλος

">http://