Βαθμολογία

Σπουδαία πρόκριση για την Γαλατάσαράι

Η Γαλατάσαράι με γκολ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στο 85' νίκησε με 1-0 την Γιουβέντους και πήρε σπουδαία πρόκριση τους "16" του Champions League, στέλνοντας τους Ιταλούς στο Europa League. Η ισοπαλία έστελνε τους Ιταλούς στην επόμενη φάση, αλλά ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ λύτρωσε τους Τούρκους στο 85' και τους χάρισε την πρόκριση από τους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το ματς συνεχίστηκε από εκεί που διεκόπη χτες το βράδυ, στο 30ό λεπτό δηλαδή λόγω έντονης χαλαζόπτωσης και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Η "Γιούβε" έδειχνε να ανταπεξέρχεται και να κρατάει το 0-0 που θα της έδινε την πρόκριση, αλλά στο 85' την "λύγισε" η κλάση των Ντρογκμπά και Σνάιντερ.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ (81' Ουμούτ Μπουλούτ), Σετζού, Σεμίχ Καγιά, Γκιοκχάν Ζαν, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνάιντερ (92' Τσεϊχιούν Γκιουλσελάμ), Μπουράκ Γιλμάζ, Ντρογκμπά.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι (90' Μπονούτσι), Κιελίνι, Πογκμπά, Βιντάλ, Μαρκίζιο (87' Κουαλιαρέλα), Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε.