Βαθμολογία

Ο πρόεδρος του Ηρακλής Χάλκης μιλάει για το αύριο της ομάδας

Ο Ηρακλής Χάλκης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού μας με μεγάλη παρουσία και πολλές επιτυχίες κατά το παρελθόν. Φέτος πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και είναι μάλιστα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr συνάντησε στη Χάλκη τον πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρη Μπακαλούλη καθώς και το νεαρό παίκτη της ομάδας Γιάννη Τσιλιάκος. Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου φέτος η οποία είναι πολύ καλή καθώς η Χάλκη κατάφερε μετά από δύο χρόνια να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα.

«Είμαστε χαρούμενοι που μετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα με πολλά παιδιά που ήρθαν από άλλα μέρη καθώς είναι και εκείνα ευχαριστημένα και αισθάνονται πως είναι σαν στο σπίτι τους».

Μας είπε επίσης ότι οι παίκτες είναι αξιόλογοι, νεαρά παιδιά με πολύ όρεξη για δουλειά που παλεύουν παρά τις οικονομικές αντιξοότητες που υπάρχουν καθώς ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο μιας και είχε συνηθίσει σύμφωνα με τον πρόεδρο τον Ηρακλή Χάλκης να αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία.

Σίγουρα και οι παίκτες και η διοίκηση θα αγωνιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα και αν αυτό έρθει καθαρά αγωνιστικά θα ευχαριστήσει όλους η άνοδος μιας και θα παραμερίσουν τα οικονομικά μεγέθη που θα έχει η μεγαλύτερη κατηγορία και θα χαρούν με την επιτυχία τους.

Από του χρόνο προπαιδικό!

Μάλιστα ο πρόεδρος τόνισε πως από την επόμενη χρονιά θα λειτουργήσει και τμήμα προπαιδικό στην ομάδα.

«Αγκάθι» οι επιχορηγήσεις!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα πολύ καυτό θέμα που αγγίζει όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού καθώς εδώ και 3 χρόνια, μετά από την σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου κόπηκαν οι επιχορηγήσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία που ήταν 1.200 ευρώ το χρόνο και κάλυπταν ανάγκες της ομάδας.

Γιάννης Τσιλιάκος: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ο νεαρός παίκτης της Χάλκης σε δηλώσεις του στο athleticlarissa τόνισε: «Η χρονιά είναι δύσκολη, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές ομάδες, αλλά πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και αξίζουμε τη θέση γιατί έχουμε παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε δεμένη ομάδα. Επικρατεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Επιδιώκουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Εμείς με την σειρά μας τους ευχηθήκαμε καλή πορεία και άνοδο στην Γ’ Εθνική!