Βαθμολογία

Το απίστευτο ρεκόρ του ΑΟ Κύμης

Από τις 28 Απριλίου 2013, δηλαδή κοντά οκτώ μήνες, έχει να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του ο ΑΟ Κύμης! Η ομάδα της Εύβοιας, που συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μετρά 15 συνεχόμενα ματς με μηδέν παθητικό, κάτι που μεταφράζεται σε 1350 λεπτά!

Στο πρωτάθλημα η Κύμη βρίσκεται στη 2η θέση μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λαμία, η ομάδα της Εύβοιας σε εννέα ματς μετρά έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας 12 γκολ υπέρ και μηδέν κατά.

Οι αγώνες της Κύμης στο πρωτάθλημα
Λευκάδια - Κύμη 0-0
Απόστολος Παύλος - Κύμη 0-2
Κύμη - Διωτέας Αγιάς 0-0
Κύμη - Αμπελωνιακός 2-0
Αχιλλέας Δομοκού - Κύμη 0-1
Κύμη - Πυργέτος 3-0
Κύμη - Τρίκαλα 0-0
Καρδίτσα - Κύμη 0-2
Κύμη - ΠΑΣ Λαμία 2-0

Στον όμιλο για τα μπαράζ ανόδου (1η θέση / 14-0 γκολ!)
Ο ΑΟ Κύμης εξασφάλισε την άνοδό της στη Γ' Εθνική μέσω αγώνων μπαράζ με αντιπάλους τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Φθιώτιδας (Στυλίδα), Βοιωτίας (Ενωση Ασπρων Σπιτιών - Αντίκυρας) και Ευρυτανίας (Μυρίκη).

Η ομάδα της Εύβοιας κατέκτησε την 1η θέση και την άνοδο, συγκεντρώνοντας 16 βαθμούς (πέντε νίκες - μία ισοπαλία) στον όμιλο, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ στα έξι ματς! Συγκεκριμένα είχε 14-0 γκολ στο συγκεκριμένο "σετ" αγώνων.

Οι αγώνες της Κύμης στον όμιλο
Ενωση ΑΣΑ - Κύμη 0-2
Κύμη - Στυλίδα 1-0
Κύμη - Μυρίκη 5-0
Κύμη - Ενωση ΑΣΑ 2-0
Στυλίδα - Κύμη 0-0
Μυρίκη - Κύμη 0-4

Για τελευταία φορά η εστία της Κύμης παραβιάστηκε στο παιχνίδι της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας (28 Απριλίου 2013) για την περσινή περίοδο, όταν και είχε αναδεχτεί ισόπαλη 2-2 με την Καστέλλα, σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς η Κύμη είχε ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο και τη συμμετοχής της στα μπαράζ ανόδου.

Πηγή: sport.gr