Βαθμολογία

Σε αναζήτηση προπονητή ο Αμπελωνιακός

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ομάδα του Αμπελωνιακού, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Γκαμπέτα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Αμπελωνιακός, έχει χάσει αρκετό έδαφος με τα μέχρι στιγμή αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο υπάρχουν ακόμα περιθώρια να καλύψει την διαφορά και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μιας και έχει τις δυνατότητες αλλά και το υλικό για να το κάνει.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, λόγω του Κυπέλλου και να βρουν γρήγορα τον καταλληλότερο για την θέση της τεχνικής ηγεσίας, ούτως ώστε να υπάρξει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δουλέψει και να πραγματοποιήσει τυχόν αλλαγές μέχρι και το επόμενο παιχνίδι του Αμπελωνιακού, που είναι στις 22 Δεκεμβρίου, απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο με την διοίκηση του Αμπελωνιακού, να περιμένει προτάσεις και να εξετάζει όλες τις περιπτώσεις. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει λύση και η ομάδα θα βρει προπονητή, που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.