Βαθμολογία

«Μέσα μας κυλάει αίμα… βυσσινί»

Επειδή «μέσα μας κυλάει αίμα… βυσσινί», η  ΑΕΛ εγκαινίασε τη δημιουργία της δικής της τράπεζας αίματος με την αιμοδοσία που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Εκπρόσωποι της ΑΕΛ – μεταξύ των οποίων μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, κος Ευάγγελος Πλεξίδας – αλλά και όλων των ποδοσφαιρικών φορέων της πόλης μας (Σύλλογος Παλαιμάχων, ΣΕΠ Νομού Λάρισας, ΕΠΣΛ, Monsters, Αλκαζάρ, Βυσσινί Αμαζόνες)  συμμετείχαν στην δράση δίνοντας αίμα για να στείλουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Τα μέλη του Athens Club, λόγω της αδυναμίας να έχουν φυσική παρουσία στην αιμοδοσία, δώρισαν δύο φιάλες για τον σκοπό αυτό.

Πρόκειται για μια δράση που έχει αφετηρία την περίπτωση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και οπαδού, Στέφανου Πράσινου, αλλά δεν σταματάει εκεί. Έχει απώτερο στόχο σε βάθος χρόνου να μπορούμε να βοηθήσουμε έμπρακτα και ουσιαστικά κάθε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη. Το λέει, άλλωστε και το σύνθημα της κίνησης αυτής: «Νοιάζομαι για τον Στέφανο και για κάθε συνάνθρωπο».

Για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας η ΑΕΛ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως την Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, κα Μαρία Χατζητάκη, την ιατρό Επιμελήτρια Α’ κα Μαρία Βασιλούδη, τη νοσηλεύτρια κα Ζωή Καούνα και τον οδηγό  κο Κωνσταντίνο Σαμαρά.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει σε όλους τους φίλους της ομάδας τον φιλικό αγώνα αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Αλκαζάρ (3μ.μ.), ανάμεσα στην ΑΕΛ και μικτή ομάδα αποτελούμενη από μέλη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και του ΣΦ Μόνστερς. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας πλήρους αποκατάστασης της υγείας Στέφανου Πράσινου.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

*Στη Λάρισα: Στο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITYSTORE (Μανωλάκη 9-11) και στα Posto di Café (Τέρμα Καραθάνου), Felice (Πανός 12), Tsoumanis Automarket (Σωκράτους 71, Νέα Σμύρνη)

*Στη Γιάννουλη: Υπεύθυνος, Βαγγέλης Ρακιντζόγλου

*Στα Φάρσαλα: Υπεύθυνοι, Αποστόλης Κυριαζής και Χρήστος Στεργιόπουλος

*Στη Μελιβοία: Υπεύθυνος, Αποστόλης Τόλιος

*Στο Βλαχογιάννι: Υπεύθυνος, Νίκος Φακίτσας