Βαθμολογία

20 χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης!

Το 1993 κυκλοφορεί το ντεμπούτο album του Γιώργου Μαζωνάκη «Μεσάνυχτα και κάτι».... Στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι το τρέχον 2013 ο νεαρός τραγουδιστής που τότε τραγουδούσε στην Πάτρα μέσα από τη δισκογραφία του και το ακαταμάχητο κι εντελώς προσωπικό του στυλ κατέκτησε πρωταγωνιστική θέση.

Σε αυτή την εικοσαετία πορεύτηκε με μια προσωπικότητα αντισυμβατική, χωρίς εκπτώσεις, με αντιφάσεις που κάποτε υπήρξαν και ζωηρές, με διαστήματα σιωπής και κάποτε βασανιστικής προσωπικής αναζήτησης. (δες εδώ τη μοναδική συναυλία που έκανε το καλοκαίρι)

Στα 20 χρόνια που πέρασαν, ο νεαρός που ξεκίνησε να τραγουδάει από τα 16 του μεγάλωσε. Συχνά δηλώνει πως του αρέσει η τωρινή του ηλικία, πως δεν αναπολεί συχνά, πως κατέκτησε ισχυρή γνώση μέσα από τις περιπέτειές του και δεν ανταλλάσσει την τωρινή του ωριμότητα. Στις 12 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί η συλλεκτική έκδοση «Με Λένε Γιώργο – 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης».

Αναλυτικά η πολυτελής συσκευασία περιλαμβάνει: 3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του -συνολικά 52 τραγούδια- από τα πρώτα σουξέ «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013) και 1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο.

Ακόμα, περιλαμβάνει ένα DVD με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! Η διάρκειά του είναι μία ώρα και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Πηγή: newspistol.com