Βαθμολογία

Ο Καρράς κέρδισε τις εντυπώσεις

Αυτές οι δύο πρεμιέρες το διήμερο που πέρασε ολοκλήρωσαν όλα αυτά που είχαν σχεδιαστεί για τον φετινό χειμώνα με μοναδική προσμονή πλέον την έναρξη του Δαιονύση Σαββόπουλου στην Ακτή Πειραιώς και το μουσικό θεατρικό σόου του Αντώνη Ρέμου.

Υπήρχαν πολλές ιδιαιτερότητες όμως στα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας. Ο Βασίλης Καρράς στο FEVER κέρδισε τις εντυπώσεις με τον Νίκο Οικονομόπουλο να είναι δίπλα του ισάξιος και πολύ πιο ώριμος από ποτέ. Την Παρασκευή ξεκίνησαν ιδανικά και το Σάββατο κράτησαν αυτή την δυναμική χωρίς να σπάσουν όμως πόρτες. Πήγε όμως πολύ καλά το πρώτο τους διήμερο και με πολύ λουλούδι.

Ο Νότης Σφακιανάκης σίγουρα έκανε ζημιά στα μαγαζιά μιας και πήρε πάνω από 2500 άτομα που κούτσα κούτσα να κόψεις από 100-200 άτομα από όλα τα κέντρα φανταστείτε τι έγινε. Ο Νίκος Βέρτης με τον Πάνο Κιάμο πήγαν αρκετά καλά και μετά τις 03.00 γέμισαν και εκείνοι. Μια εικόνα σίγουρα ενθαρρυντική.

Και κλείνουμε με το Teatro που αν και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στην Αθήνα, όχι μόνο κράτησε δυναμική με 2000 άτομα αλλά είχε και "πόρτα" πάνω από 250 άτομα που δείχνει την απίστευτη δυναμική που έχει το σχήμα με την Πάολα , τον Παντελή Παντελίδη, την Τάμτα και τον STAN. Οι γιορτές θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μιας και εκτός από τον ανταγωνισμό των καλλιτεχνών , έχουμε και ένα μεγάλο στοίχημα που δίνουν οι επιχειρηματίες!!

Πηγή: newspistol.com