Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για τους Νέους του Τυρνάβου

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου ανάμεσα στην ομάδα του Τυρνάβου και τον Απόλλων 1926 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ νέων.

Ο Τύρναβος ήταν καλύτερος και είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά απρόσεκτος στήν τελική προσπάθεια χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να φύγει νικητής απο το γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Τουρβάτσιου στο πρώτο ημίχρονο είχαν αρκετές καλές στιγμές με αποκορύφωμα το διπλό τετ α τετ των Λίταινα και Παπαχρήστου στο 34΄που απέκρουσε με υπερένταση ο Κώστογλου. Στήν επανάληψη ο Τύρναβος άγγιξε ξανά το γκολ στο 53' με τον Δημολιό να εκτελεί απευθείας φάουλ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και όλο το 2ο ημίχρονο με τον Απόλλων να απαντά με τον ιδιαίτερα δραστήριο Λουιζίδη να σουτάρει πάνω απο τα δοκάρια του Χαρισούλη στο 82΄και στο 87΄αντίστοιχα. Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν συγκλονιστικό με τον Σουλιώτη να χάνει κλασική ευκαιρία να γράψει το 1-0 στο 90΄ και τον Δημολιό να βιάζεται στο τελείωμα της προσπάθειας στο 93΄με το χλιαρό του σουτ να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Απόλλωνα φάση που ήταν και η τελευταία του αγώνα.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κ. Βασίλης Μπρέζας,μέλη του ΔΣ,ο γενικός διευθηντής της ΠΑΕ Πέτρος Τσιτσιμπής,ο γενικός αρχηγός Τάκης Κουτίνας,ο βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας Θανάσης Κουτσαφτίκης και ο Carlos Andre.

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Μακρής, Διαμαντής όλοι του συνδέσμου Λάρισας.

Τύρναβος(Κώστας Τουρβάτσιος): Χαρισούλης, Καραμπίνας, Δάσσιος, Ντιντής, Σουλιώτης, Μαχαίρας, Λίταινας, Δημολιός, Τσακνάκης, Πέρπερας, Παπαχρήστος.
Έπαιξαν και οι: Ντογκούλης, Παυλόπουλος, Ζιώγας.

Απόλλων 1926(Γαλτσίδης Κώστας): Κώστογλου, Ζαμπέτογλου, Γκέντσος, Πουρζιτίδης, Πιαστόπουλος, Θυμιατής, Τσεμεκίδης, Λουιζίδης, Γιώργης, Μυλώσης, Ρέβας.
Έπαιξαν και οι:Τσακίρογλου, Καράνταντσης.