Βαθμολογία

Μπορούσε και την νίκη ο Φιλοκτήτης

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του Μακρυχωρίου, ανάμεσα στον Αετό και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται καλύτεροι, αλλά να βλέπουν τις φάσεις που δημιουργούσαν, να σταματάνε πάνω στον τερματοφύλακα του Μακρυχωρίου, Πουτσιάκα.

Το σκορ για την ομάδα του Φιλοκτήτη, άνοιξε ο Σενκάι στο 55ο λεπτό, ενώ αρκετές χαμένες ευκαιρίες είχε τόσο ο σκόρερ, όσο και οι Κοιλούκος και Πλατσάς. Τελικά, η ομάδα του Γιώργου Καμάκα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70ο λεπτό, όταν ο Φουσίκας έπιασε μια κεφαλιά μετά από σέντρα του Τέα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργούλα, κάνοντας το 1-1. Αξιοσημείωτο είναι, ότι στην αμέσως επόμενη φάση μετά το γκολ ισοφάρισης του Αετού, αποβλήθηκε ο σκόρερ του τέρματος του Φιλοκτήτη, Σενκάι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που ανάγκασε την ομάδα της Μελιβοίας να τελειώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος(60’ Φουσίκας), Γραβάνης, Τζάμπας(70’ Θεμελής), Χρόνης, Τίκος, Τσανάκης, Μπουζώνας, Τζίκα(85’ Κυρίτσης), Τέας, Νικούλι.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Κατσιάνος, Πενίκης, Παπαηλίας, Καρβούνης(46’ Σελήνης), Δαλαμπύρας, Κοιλούκος, Σενκάι, Λάιος(85’ Γκουζιώτης), Γκουντάρας(70’ Ντούμος).

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Γρηγοριάδης, Τσακνάκη Δ.