Βαθμολογία

Δίκαιη νίκη για το Καλοχώρι

Νίκη με σκορ 2-0 κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Καλοχωρίου, απέναντι στον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων, φτάνοντας έτσι στους 17 βαθμούς που την απομακρύνουν αισθητά, από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 23ο λεπτό ο Μάρκου έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Καλοχωρίου, Μαρδάνη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 32ο λεπτό, οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ όταν ο Σαΐτης έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Σπυρόπουλο κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Δύο λεπτά αργότερα, οι Καλοχωρίτες, είχαν κι άλλη ευκαιρία να πετύχουν γκολ, όταν ο Μάρκου έκανε ένα σουτ από τα αριστερά και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Έξαρχο Θ., που δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρωτοκαθεδρία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τον Μάρκου. Τελικά, ο ταλαντούχος επιθετικός της Αναγέννησης κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 71ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ποδοσφαιριστής που ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του. Τέλος, η ομάδα του Αποστόλη Έξαρχου, είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Κοτρώνης βρέθηκε μόνος του απέναντι από το τέρμα, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Απόστολος Έξαρχος): Μαρδάνης, Καραΐσκος, Λίτσιος, Έξαρχος Θ., Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης(77’ Λίταινας), Μούμος(85’ Λούγκος), Λιούσκας, Σαμαράς(74’ Κοτρώνης), Μάρκου Κ.

Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων(Χρήστος Ζιάκος): Μάνος, Παπαδήμος, Νταμπώσης, Μητούλας, Κουτσογιάννης, Καρυπίδης, Πουρουτίδης, Ράμμος(58’ Σιαματράς), Κατσαμάκας(46’ Μπολίκα), Μπούνα, Μάρκου.

Διαιτητής: Κεραμίδας, Σάρρος, Ζαχαρός.