Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Χάλκη

Με το ισόπαλο 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στην Χάλκη, ανάμεσα στον Ηρακλή Χάλκης και τον Σμόλικα Φαλάνης, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο παιχνίδι, όταν στο 20ο λεπτό ο Άγγελος Τσιλιάκος κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του, με τον Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει την εκτέλεση του, να ευστοχεί και να γράφει το 1-0.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι, είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν τέρματα με τους Ρέψη, Κουσιώρα και Δημόπουλο να αστοχούν. Έτσι, στο 44ο λεπτό, ο Σμόλικας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νεστορίδη σε 1-1. Συγκεκριμένα, ο Κολοβός εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Νεστορίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή ισοφάρισε και χάρισε έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο τερματοφύλακας της Χάλκης, Φαρμάκας, έσπασε την μύτη του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί αναγκαστικά από τον Μάνη, στο 85ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας(85’ Μάνης λ.τ.), Καφφές, Βογιατζής Σ., Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χρ., Παπαδημητρίου, Τζατζάκης(65’ Κουσιώρας Κ.), Ρέψης, Τσιλιάκος Αγγ.(70’ Δημόπουλος).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Κουσιάς, Δολιάνης, Κουκούλης, Νεστορίδης, Αντωνίου, Τανάγιας Γ.(90’ Κόκρας), Τανάγιας Χρ.(55’ Ρούμπος), Κολοβός, Μπαρούτας, Δάσσιος, Πατσής(75’ Λιάκος).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Καραμπούλας, Καραμαγκιόλας.