Βαθμολογία

Τρία γκολ και άλλοι τόσοι πόντοι για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων, μέσα στην έδρα του, απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας και να καλύψει έτσι ένα μέρος από το χαμένο έδαφος. Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη.

Ο Τσανάκας, έκανε το 1-0 στο 30ο λεπτό του αγώνα, με κεφαλιά μετά από μια στημένη φάση, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Παλιούρας στο 43’ μετά από όμορφη πάσα του Μπένου. Στο 60ο λεπτό, ο Μπένος δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά να καταλήγει στα πόδια του Γκατζόγια, που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Από την πλευρά του Ηρακλή, ευκαιρίες είχαν κυρίως στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, οι Φουσίκας, Κόλλιας και Φιλίππου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσανάκας, Μαργαριτόπουλος, Τλούπας, Πατσιούρας, Μακρής(75’ Τσούλης), Ξυνογαλάς(60’ Λυμπέρης), Αντωνιάδης, Γκατζόγιας, Μπένος, Παλιούρας Δ.(85’ Δημακόπουλος).

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Σουρλαντζής-Γιάννης Πλιάτσικας): Μαγαζιώτης, Κασνακούδης, Κοτούμπας, Μούτσα, Βάσσος(58’ Μπέης), Γκουντρουμπής, Τσέλιγκας, Φιλίππου, Κόλλιας(80’ Μέκρας), Τριανταφυλλόπουλος(46’ Μπάρδας), Φουσίκας.

Διαιτητής: Γκάγκας Βοηθοί: Αρχοντής, Καλφούντζος.