Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Γιάννουλη

Η Δήμητρα Γιάννουλης, πήρε το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, στην Α’ ΕΠΣΛ, απέναντι στην Δόξα Βλαχογιαννίου, σπάζοντας ταυτόχρονα το νικηφόρο σερί των γηπεδούχων και παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πατσιωτός, ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει το γκολ για την ομάδα της Γιάννουλης, όταν στο 70ο λεπτό, με όμορφη προσωπική ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με όμορφο σουτ έγραψε το 0-1.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι, είχαν ευκαιρία να σκοράρουν και νωρίτερα, όταν ο Σπανός σημάδεψε το δοκάρι στο 42ο λεπτό, ενώ η ομάδα του Βλαχογιαννίου, παραπονιέται για μια φάση στο 37’, όταν ο Γκουρομπίνος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο τερματοφύλακας της Δήμητρας έδιωξε, με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και ότι ο διαιτητής έπρεπε να κατοχυρώσει το γκολ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Αθανασούλης, Βλιώρας, Ιωαννίδης, Μίσιος, Λιόλιος, Κοντοθανάσης(80’ Κόκκας), Φαρμάκας(65’ Σεΐζης), Τασούλης, Γκουρομπίνος.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Σουφχάρας, Κοντοδήμος, Θώμος(46’ Παναγιωτίδης), Μανάκας, Γεωργούλας, Κοτταρέλας(90’+2’ Μαλαβιέζος), Σπανός(88’ Μπουζίκας), Πατσιωτός.

Διαιτητής: Μαστοροδήμος Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Γκαρέλης.