Βαθμολογία

Άλωσε το Βελεστίνο ο Δωτιέας Αγιάς

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει ο Δωτιέας Αγιάς, μέσα στο Βελεστίνο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 0-1 για την 10η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με αυτήν την νίκη, που εκτός από βαθμολογικά έχει και ψυχολογικά οφέλη, η ομάδα του Νομού μας, έφτασε πλέον τους 16 βαθμούς και βλέπει με άλλο μάτι την συνέχεια, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Το νικητήριο γκολ για τον Δωτιέα, το πέτυχε ο Τσατσαλίδης με προβολή, μετά από πολύ καλή συνεργασία των Λώττα και Τσιρογιάννη, στο 44ο λεπτό. Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου, είχαν κι άλλη ευκαιρία να πετύχουν τέρμα, στο 70ο λεπτό, όταν ο Τζιώλας βγήκε μόνος του τετ α τετ, ωστόσο έχασε το κοντρόλ του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ευκαιρία να πετύχει γκολ είχε και ο Ρήγας Φεραίος, όταν στο 40ο λεπτό, ο Κουβελάς, σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μάλτζαρη.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Καρλιάμπας, Τσιανάκας, Πολύζος, Κατσίκης, Ντακούλας, Τσιλούλης, Πετρουζέλης, Λώττας(60’ Τζιώλας), Τσιρογιάννης(75’ Λούγκος), Τσατσαλίδης(85’ Ριζούλης)