Βαθμολογία

Το βιβλίο της ελληνοαμερικανίδας πορνοστάρ Sasha Grey

Είναι μια... ανενεργία πορνοστάρ, αλλά η ελληνικής καταγωγής Sasha Grey φαίνεται οτι μετά τη μουσική είπε να το ρίξει και στο γράψιμο.Το νέο της βιβλίο είναι μια μίξη αστυνομικού θρίλερ και ...50 αποχρώσεις του γκρί. Και άλλωστε ποια καταλληλότερη για να γράψει μια ιστορία σεξουαλικής απελευθέρωσης από την Sasha;

Μπήκε στο πορνό στα 18 της και βγήκε... σε σύνταξη στα 21 της. Ασχολήθηκε με τη μουσική και τις ταινίες -έπαιξε μέχρι και σε ταινία του Σόντεμπεργκ και τώρα δηλώνει συγγραφέας. Και ποια η πλοκή του βιβλίου της; Καλύτερα να σας τα πει η ίδια... «Πριν προχωρήσετε, ας ξεμπερδέψουμε πρώτα με κάτι. Θέλω να σας ζητήσω τρία πράγματα.

Πρώτον: Μην προσβληθείτε από οτιδήποτε διαβάσετε πέρα από εδώ και πέρα.
Δεύτερον: Αφήστε τις αναστολές σας κατά μέρος.
Τρίτον: Ό,τι δείτε και ακούσετε στη συνέχεια πρέπει να μείνει μεταξύ μας. »

Αυτή είναι η εισαγωγή της για ένα βιβλίο που έχει ήδη γίνει μπεστ σέλερ σε 9 χώρες και μόλις κυκλοφορεί και στην Ελλάδα.

Η Κάθριν, φοιτήτρια σε σχολή κινηματογράφου, βιώνει ένα ασυγκράτητο ξύπνημα σεξουαλικότητας και ερωτικού πάθους, κάτι σαν οίστρο που έχει επηρεάσει πλέον όλη τη συμπεριφορά της. Χωρίς ούτε η ίδια να το καταλάβει, τα βήματά της την οδηγούν στην καρδιά μιας μυστικής λέσχης, εκεί όπου οι πιο ισχυροί άνθρωποι του κόσμου συναντιούνται και βυθίζονται στις πιο προσωπικές, τις πιο βαθιές και, συχνά, τις πιο σκοτεινές σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Αυτές οι ακραίες και συναρπαστικές εμπειρίες προσφέρουν στην Κάθριν απολαύσεις πιο έντονες απ’ όσο θα μπορούσε να φανταστεί, αλλά, την ίδια στιγμή, αυτός ο καινούργιος, ιδιαίτερος τρόπος ζωής απειλεί να της στερήσει όλα όσα αγαπά. Ακολουθήστε τη Σάσα Γκρέι σε μια ιλιγγιώδη διαδρομή στον πυρήνα αυτής της ιδιωτικής, απρόσιτης ερωτικής λέσχης όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Πηγή: protothema.gr