Βαθμολογία

Ήταν αληθινός Μαχητής

Την νίκη με σκορ 2-1 κατάφερε να πάρει ο Μαχητής Τερψιθέας, απέναντι στον Αμπελωνιακό, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες, έκαναν ότι μπορούσαν περισσότερο, ούτως ώστε να πάρουν τους βαθμούς, ωστόσο το παιχνίδι ήταν κλειστό και έτσι δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Απελωνιακός, κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, όταν στο 36’ ο Τζιαρτζιάνης έβγαλε μια σέντρα από αριστερά και ο Κακαβίτσης, πετάχτηκε με κεφαλιά στην πορεία της μπάλας και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κυριάκος εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Αμπελωνιακού και κατέληξε στα πόδια του Νικούλη, με τον τελευταίο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από κόντρες σε σώματα των αμυντικών. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι με το που πέτυχε το γκολ, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, έτρεξε προς τον χώρο των φιλάθλων, όπου και πανηγύρισε μαζί με την μητέρα του και την αφιέρωσε το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαχητής ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν στο 56’ ο Μολάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα, ο Αμπελωνιακός είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Φλέγγα στο 60’ και τον Μπίκο στο 80’ να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη, ο Μαχητής είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν ο Κρίτσας έβγαλε μια σέντρα, ο Κρεβατάς γύρισε την μπάλα με το κεφάλι μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μολάς δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος(89’ Ντονούδης), Μολάς(90’+2’ Βλησαρούλης), Μπουροζίκας, Νικούλης(69’ Τσιαντούλης), Κρεββατάς.

Αμπελωνιακός(Γιάννης Γκαμπέτας): Παπαδόπουλος, Κωτούλας(67’ Αλεξανδρής), Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Γκαμπέτας(76’ Παπανδρέου), Φλέγγας, Ρόκα, Μπίκος, Κακαβίτσης.

Διαιτητής: Μανασής(ΕΠΣ Τρικάλων) Βοηθοί: Νταλούκας, Νιώτη(ΕΠΣ Τρικάλων).