Βαθμολογία

Ήττα για τον Τύρναβο στις Σέρρες

Δεν τα κατάφερε ο Τύρναβος κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Η ομάδα της Λάρισας γνώρισε την ήττα στις Σέρρες με 1-0 με γκολ του Σκέρανιτς λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Εθνικός Γαζώρου, και δεύτερη συνεχόμενη, με την οποία έφτασε στους 21 βαθμούς και τη δεύτερη θέση του Βορείου Ομίλου της Football League. Από την άλλη ο Τύρναβος έμεινε στους 16 βαθμούς και θα περιμένει να δει τα αυριανά αποτελέσματα…

Ο Τύρναβος είχε μια καλή στιγμή στην εκπνοή του πρώτου μέρους όπου και θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ροντρίγκο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Μέλκας έδιωξε.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη ανέβασε στροφές δημιούργησε μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Τσούκαλου, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στον αγώνα των Σερρών, ο δυνατός άνεμος δεν επιτρέπει το καλό παιχνίδι...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Μέλκα, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (72' Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής (87' Σρντιτς), Σκέριανιτς, Ναστέφσκι (82' Κοσμίδης), Τσουβλατσίδης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Ντάλλας, Σκούπρας, Τέλλος, Βανγκέλι, Σιάτρας (83' Ευαγγέλου), Σαχινίδης (52' Γεωργίου), Ντατίδης, Μπάρος, Αντρέ, Όμο (53' Τσούκαλος), Ντε Πάουλα.