Βαθμολογία

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για πρωτη φορά

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πιο ώριμη περίοδο επαγγελματικά σκίζει στο πλάι του Πάνου Κιάμου και μιλώντας στο Full Life δίνει απάντηση και για τις φήμες χωρισμού με τον Κώστα Πηλαδάκη! «Κατ’ αρχάς, θέλω να ξεκινήσω με πολλές ευχές για το περιοδικό σας. Και να ξέρετε ότι είμαι γουρλού… Έτσι λέγεται για μένα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα».

Και στην προσωπική σου ζωή είσαι γουρλού;

«Μου έχουν πει πολλές φορές ότι είμαι! Για να το λένε, κάτι θα ξέρουν».

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω γι’ αυτό που διαβάσαμε και ακούσαμε τα τελευταία 24ωρα, ότι χώρισες με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Αν με ρωτούσες πριν χρόνια, σίγουρα θα ήμουν αναστατωμένη, στεναχωρημένη και ίσως έμπαινα και σε άλλες διαδικασίες που δεν μου αρέσουν καθόλου. Πραγματικά το περνάω στο «ντούκου» γιατί και τα Μ.Μ.Ε. θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Σέβομαι τη δουλειά όλων, αλλά από όταν κατάλαβα ότι δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση μου, σταμάτησα να δίνω απαντήσεις που να αφορούν τη ζωή μου και ήρθα σε συνεννόηση με τον άνθρωπό μου να προστατευτώ. Απλά γελάω ειλικρινά. Δεν θα κάνω το χατίρι να πω ναι ή όχι γιατί αυτός ο κύκλος αναπαραγωγής δεν θα έχει σταματημό».

Δεν λες ναι ή όχι και αυτό με γεμίζει υποψίες…

«Δεν θέλω να αναλώνομαι με τέτοιου είδους απαντήσεις. Και ειδικά δημόσια. Εσύ, ξέρεις καλά αν είμαι καλά στη ζωή μου! Προστατεύω την προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή και θέλω να το σεβαστούν όλοι! Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είμαι μια χαρά. Δεν αρκεί αυτό;».

Πηγή: newspistol.com