Βαθμολογία

Τρικαλινός απειλούσε να πέσει στο κενό

Στα όριά του έφτασε ο Τρικαλινός Γεώργιος Τρίμψας, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα, που του οφείλει ο Δήμος Τρικκαίων όταν αγόρασε από εκείνον τη διατηρητέα οικία του στο Βαρούσι, πριν από πέντε χρόνια.

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει καταβάλει ένα μικρό ποσό από την αγορά της οικίας και ο πρώην ιδιοκτήτης έχοντας αγανακτήσει από την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής ως προς την εξόφληση του ποσού, εισέβαλε από νωρίς το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, την ώρα που θα συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή, άνοιξε το παράθυρο της αίθουσας ανέβηκε πάνω στο περβάζι (φωτογραφία) και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Άφωνοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη απλοί πολίτες, εργαζόμενοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ ο κ. Τρίμψας, όσο έβλεπε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Στουρνάρα να τον πλησιάζει, τόσο απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.

«Με έδιωξες τόσες φορές από το γραφείο σου, μου πήρατε το σπίτι δεν μου δώσατε τα λεφτά, είστε απατεώνες» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Τρίμψας τον οποίο προσπαθούσαν να ηρεμήσουν οι Ζήσης Γκουγκοστάμος, Κώστας Πατέρας και Κώστας Τάσιος, ενώ ο κ. Τρίμψας πείστηκε να κατέβει από το παράθυρο μόνο όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας και τον κάλεσε στο γραφείο του για να συζητήσουν για την υπόθεση του.

Πηγή: trikalanews.gr