Βαθμολογία

O Σφακιανάκης προκαλεί ξανά

Σε νέες προκλήσεις εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος της Ελλάδας προχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του, η οποία προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η δικτατορία του Παπαδόπουλου θα είχε αίσιο τέλος για την Ελλάδα αν δεν την έριχναν»!

Ο Σφακιανάκης παραλλήλισε επίσης τη δολοφονία Τεμπονέρα με τη δολοφονία Φύσσα, για να συμπεράνει ότι και η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση εφόσον ο δράστης Καλαμπόκας ανήκε στην ΝΔ. «Αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση λόγω Φύσσα, τότε είναι και η ΝΔ λόγω Τεμπονέρα!» ισχυρίστηκε.

Ο Νότης Σφακιανάκης είπε ότι η Δέσποινα Βανδή δεν τού τηλεφώνησε καν για την ακύρωση της συνεργασίας τους στο Εναστρον και απλώς τον ενημέρωσε με ένα γραπτό μήνυμα. Ο τραγουδιστής ζήτησε και πάλι να στηριχθεί η Χρυσή Αυγή, αλλά παρόλα αυτά επέμεινε ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.

Τέλος, αναφερόμενος στην κριτική που του άσκησε ο Λάκης Λαζόπουλος («καταλαβαίνω ότι το μυαλό του με τον τρόπο που δουλεύει, δεν μπορεί να παράγει κάτι άλλο») απάντησε ότι «εγώ δεν έχω πάρει λεφτά από το Δημόσιο».