Βαθμολογία

Με επιτυχία οι αγώνες «Αντώνης Δρόσος»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατά γενική ομολογία, η διοργάνωση της κολυμβητικής ημερίδας προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» το Σάββατο 30/11/2013 από το Ναυτικό Όμιλο Λάρισας με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του παλαιού μέλους του Ν.Ο.Λ. Αντώνη Δρόσου, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή του Ν.Ο.Λ.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Θεσσαλίας αλλά και πολλές ομάδες έκτος Θεσσαλίας όπως ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Λαμίας, της Βέροιας , της Λειβαδιάς, κ.α.

Συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές ηλικίας 9,10,11 και 12 ετών οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους γέμισαν ασφυκτικά το κολυμβητήριο της Λάρισας. Σε αυτό συνέβαλλε και η απόφαση του Δ.Σ του Ν.Ο.Λ. για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των μικρών αθλητών στους αγώνες, σε αντίθεση με την πολιτική της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος η οποία αυθαίρετα ζητάει «χαράτσι» από κάθε αθλητή στις διοργανώσεις που γίνονται υπό την αιγίδα της.

Πέρα από την οικογένεια του εκλιπόντος στην οποία παραδόθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Λ. Κο Κορδίστα Δημήτρη, τους αγώνες παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Θανάσης Παιδής που κήρυξε την έναρξη των Αγώνων και ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας Κος Άρης Γαλάτος.

Ο Ν.Ο.Λ. θέλει μέσα από την καρδιά του να ευχαριστήσει όλους όσους εθελοντικά συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση και ιδιαίτερα τα παλιά του μέλη διοικητικά και μη, προπονητές και αθλητές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δείχνοντας ότι η οικογένεια του Ν.Ο.Λ. παραμένει ενωμένη και δυνατή. Επίσης ευχαριστούμε τη γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ για την παραχώρηση χυμών για τους μικρούς αθλητές.

Όσον αφορά τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτών των αγώνων, τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν πραγματικά να το διασκεδάζουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές του Ν.Ο.Λ. πραγματοποίησαν εξαίρετη εμφάνιση κατακτώντας 7 χρυσά μετάλλια, 8 ασημένια και 9 χάλκινα.

Συγκεκριμένα, μετάλλια κατέκτησαν

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

1η στα 50m ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ 

1η στα 50m EΛΕΥΘΕΡΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ

1η στα 100m ΠΡΟΣΘΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ  (50)

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

1ος στα 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ

1ος στα 50m ΥΠΤΙΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1ος στα 50m ΠΡΟΣΘΙΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ

2ος στα 100m ΠΡΟΣΘΙΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ 

ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1ος στα 100m ΥΠΤΙΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ 

2ος στα 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ 

ΦΡΑΓΚΟΓΟΥΛΑ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΜΑΡΙΑ

2η στα 100m ΥΠΤΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ 

2η στα 200m ΥΠΤΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ 

ΚΑΡΑΒΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

2η στα 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ 

ΛΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2ος στα 100m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΑΓΟΡΙΑ 12 ΕΤΩΝ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ-ΡΑΠΤΗ ΙΟΥΛΙΑ

3η στα 50m ΥΠΤΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ

3η στα 100m ΥΠΤΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ 

3η στα 200m ΥΠΤΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ

ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΡΜΗΣ

3ος στα 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ 

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

3η στα 50m ΠΡΟΣΘΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9 ΕΤΩΝ

ΜΑΚΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

3η στα 200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10 ΕΤΩΝ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

3η στα 50m ΥΠΤΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ 

Και στις σκυταλοδρομίες:

3η ΘΕΣΗ στα 4 x 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9 ΕΤΩΝ με τις

ΤΟΠΗ ΣΤΕΛΙΝΑ, ΓΚΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΣΙΑΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

2η ΘΕΣΗ στα 4 x 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΑΓΟΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ με τους

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΤΑΣΟ, ΠΑΤΣΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΚΑΛΟΓΗΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

στα 4 x 50m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ με τις

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΝΘΗ, ΚΑΡΑΒΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

3η ΘΕΣΗ 4 x 50m ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10 ΕΤΩΝ ΘΕΣΗ με τους

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΤΑΣΟ, ΓΚΑΝΑΒΑ ΑΝΘΗ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Επίσης οι παρακάτω αθλητές αν και δεν κατέκτησαν κάποια θέση στο βάθρο συμμετείχαν και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις. Σε αυτές τις ηλικίες σημασία έχει η συμμετοχή για την εμπειρία και μέσα από τις προπονήσεις και την αγάπη για τον αθλητισμό θα έλθουν και οι επιτυχίες.

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΛΗΠΡΑΣΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΓΙΑΚΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΕΙΡΗΝΗ, ΓΚΑΝΑΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΓΚΙΝΤΕΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΙΑΓΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΖΥΓΟΤΕΓΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΡΑΒΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΣΟΥΡΑ ΜΑΡΙΝΑ-ΑΝΑΤΟΛΗ, ΜΙΓΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΑΣΙΟΥΡΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΛΕΜΟΝΙΑ, ΜΠΑΣΙΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΡΟΥΖΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΥΙΖΑ, ΝΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΤΑΧΜΙΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΝΤΕΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΞΗΡΟΜΕΡΗΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΝΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ, ΣΙΛΙΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΠΛΑΚΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΑΦΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΑΦΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΓΟΥΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΧΑΪΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΡΙΣΜΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΣ.