Βαθμολογία

Ο Οικονόμος υποδέχεται τη Δόξα Πενταλόφου

Κατά τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υποδέχεται την Κυριακή στην έδρα του τη Δόξα Πενταλόφου, επιδιώκοντας οι «Πράσινοι» σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, που θα τους κρατήσει σταθερά γαντζωμένους στο πάνω διάζωμα του βαθμολογικού πίνακα, κατέχοντας ήδη τη 2η θέση με 22 βαθμούς, 2 μόλις πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός της ομάδας Κ. Κατσάρας δοκίμασε την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών του σε οικογενειακό δίτερμα, υποβάλλοντας κάποιους από αυτούς σε πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης. Η διάθεση και η ψυχολογία όλων στο σύλλογο είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο οι τόνοι παραμένουν γενικά χαμηλοί.

Τα προβλήματα εστιάζονται μόνο στον πρόσφατα χειρουργηθέντα Β. Κολιό καθώς επανήλθαν από τραυματισμούς οι Δ. Τόλιος και Β. Παπαγεωργίου, χωρίς επίσης να υπάρχουν απουσίες από τιμωρίες παιχτών.

Την αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη, που αρχίζει στις 15:00, ορίσθηκαν να διευθύνουν οι κ Θεολόγου, Γιαμουζής και Θεοδώρου (Πιερίας) κι αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι από την κωμόπολη και την επαρχία γενικότερα, καθώς κατά πως φαίνεται ο Οικονόμος ‘’έχει ρεύμα’’.