Βαθμολογία

«Καλύτερος όλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο τερματοφύλακας της Ρεαλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, τόνισε πως καλύτερος πάικτης στον κόσμο είναι «χωρίς αμφισβήτηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο».
Ο 32χρονος γκολκίπερ, είπε: «Αυτή την εποχή ο Κριστίανο Ρονάλντο είναι σε καταπληκτική φόρμα και είναι πραγματικά ο καλύτερος όλων. Δίνει ενθουσιασμό στην ομάδα με την παρουσία του και του αξίζουν συγχαρητήρια για την τρομερή κατάσταση που βρίσκεται, χάρη σε αυτόν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος».

«Υπάρχει ένας παίκτης που είναι πάνω απ’ όλους, ο οποίος βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και του αξίζουν όλοι οι έπαινοι. Αυτός ο παίκτης είναι . Δεν νομίζω να υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό, καθώς το δείχνει σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Ο Κασίγιας αναφέρθηκε και στους 3 τίτλους που κυνηγά η Ρεάλ: «Δουλεύουμε για αυτό το σκοπό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος. Αυτή η φουρνιά της ομάδας είναι νέα και φιλόδοξη και ελπίζουμε να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό που περιμένουμε χρόνια. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο, το πρωτάθλημα και γιατί όχι και το κύπελλο».