Βαθμολογία

Για εισιτήρια, διαρκείας και αυτόγραφα στο CITYSTORE

Σε κυκλοφορία βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Οδυσσέα Κορδελιού (15:00) στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η διάθεση γίνεται από το νέο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, “CITYSTORE” (Μανωλάκη 9-11) καθημερινά σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 έως τις 12:00 και ακολούθως από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρα 3: 15 ευρώ

Θύρες 2 & 4: 12 ευρώ

Θύρα 10-11: 10 ευρώ

Θύρα 6-7: 5 ευρώ

Διαρκείας

Στο CITYSTORE γίνεται επίσης και η παράδοση των καρτών διαρκείας σε όσους φίλους της ομάδας δεν έχουν μεριμνήσει ακόμη για την παραλαβή τους. Διευκρινίζεται ότι στο εξής, η είσοδος των κατόχων διαρκείας στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Από τον αγώνα της Κυριακής η προσωρινή κάρτα παύει να έχει ισχύ.

Αυτόγραφα

Αυτή την Παρασκευή 6/12 από τις 19:30 μέχρις τις 20:30 στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού για αυτόγραφα και φωτογραφίες το "παρών" στο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ θα δώσουν οι Γιώργος Σικαλιάς, Γιώργος Σιάκκας και Νίκος Αραμπατζής.