Βαθμολογία

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ.

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΛ το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε - αποφάσισε για διάφορα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου θέματα, όπως:

·Αποδέχθηκε αίτημα της ομάδας Δόξα Βλαχογιαννίου, για διοργάνωση ενημερωτικού σεμιναρίου Κανονισμών Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, στην περιοχή Ποταμιά του Δήμου Ελασσόνας, με μέριμνα της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης και με τη σύσταση να προσκληθούν και να παραβρεθούν στο Σεμινάριο αυτό, όλα τα σωματεία της περιοχής Ελασσόνας. Η ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου θα οριστεί από την ΕΔ/ΕΠΣΛ, σε συνεννόηση με το σωματείο που υπέβαλε το αίτημα.

·Να δοθεί η 1η δόση για την πληρωμή των αποζημιώσεων των παρατηρητών διαιτησίας.

·Να απευθύνει έγγραφο ευχαριστήριο προς την εταιρία «ΘΕΩΝΗ» - κ. Διατσίδη, για την ευγενική προσφορά της ποσότητας εμφιαλωμένου νερού, για τις ανάγκες των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ.

·Οι 2 επόμενοι εντός έδρας αγώνες των Μικτών ομάδων της Ένωσης (Νέων και Παίδων), να διεξαχθούν σε γήπεδα των Φαρσάλων (με τις ΕΠΣ Τρικάλων) και της Ελασσόνας (με τις ΕΠΣ Πιερίας), αφού πρώτα ενημερωθεί και εγκρίνει η διοργανώτρια των πρωταθλημάτων ΕΠΟ.

·Ενέκρινε, αφού πρώτα ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη, τη διοργάνωση και διεξαγωγή πρωταθλήματος ομάδων Υποδομών, μεταξύ των ομάδων Γ΄ και Β΄ Εθνικής, των 4 Θεσσαλικών Νομών.

·Αποδέχθηκε την πρόταση της Γραμματείας της Ένωσης, για τη διεξαγωγή των 2 αναβληθέντων , λόγω κακοκαιρίας και ακαταλληλότητας των γηπέδων, αγώνων της β΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Προοδευτική Βερδικούσιας - Σ.Σ. Ραψάνης και Αστέρα Τυρνάβου - Χαραυγής, την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 15.00, αφού τη συγκεκριμένη αγωνιστική ο όμιλος των παραπάνω ομάδων έχει ρεπό.

·Συζήτησε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο διεξαγωγής της χοροεσπερίδας της Ένωσης, που ως γνωστό θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο κοσμικό κέντρο «PALADIUM» και θα αποτελεί για δεύτερη χρονιά τη «Γιορτή του Ερασιτεχνικού μας Ποδοσφαίρου» και οριστικοποίησε τους πίνακες αυτών που θα κληθούν τιμητικά στην εκδήλωση και αυτών που θα τιμηθούν σ΄ αυτή. Ονόματα και περισσότερες πληροφορίες για την πανηγυρική εκδήλωση, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Μεγάλη εκδήλωση - σεμινάριο πριν την χοροεσπερίδα

Μεγάλη εκδήλωση, επιμορφωτικού χαρακτήρα, θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ. Λάρισας, 2 ή 3 μέρες πριν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, που είναι η βραδιά διεξαγωγής της χοροεσπερίδας.

Θα κληθούν να παραβρεθούν σ΄ αυτή και να μιλήσουν για διάφορα θέματα που έχουν άμεση σχέση με τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο, όπως:

-ΙΑΤΡΙΚΗ - ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

-ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ

-ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

-ΠΡΟΛΗΨΗ ΒΙΑΣ - ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

διάφοροι επώνυμοι και αναγνωρισμένοι επιστήμονες και ειδικοί στο κάθε θέμα (Γιατροί, Εκπαιδευτές Διαιτησίας, Προπονητές, προπονητές και υπεύθυνοι Εθνικών ομάδων, Αστυνομικοί κ.ά. Ο χώρος και το πλήρες πρόγραμμα της παραπάνω εκδήλωσης θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.