Βαθμολογία

«Μέσα μου κυλάει αίμα… βυσσινί»

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΧΑΡΙΖΩ ΖΩΗ

Η ΑΕΛ συσπειρώνει γύρω της τους ποδοσφαιρικούς φορείς της πόλης μας για να υπενθυμίσει ότι η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος και ταυτόχρονα να στείλει το μήνυμα της προσφοράς, της συλλογικότητας και του εθελοντισμού όχι μόνο στους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της Λάρισας.

Η περίπτωση του Στέφανου Πράσινου είναι το κίνητρο και το πρώτο ερέθισμα. Ο απώτερος σκοπός είναι σε βάθος χρόνου να μπορούμε έμπρακτα και ουσιαστικά να βοηθήσουμε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Το λέει, άλλωστε και το σύνθημα της κίνησης αυτής: «Νοιάζομαι για τον Στέφανο και για κάθε συνάνθρωπο».

Η ΑΕΛ έχοντας την ενεργό στήριξη και συμμετοχή του Συλλόγου Παλαιμάχων της ομάδας μας, του ΣΕΠ Νομού Λάρισας, της ΕΠΣΛ και όλων των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων – Monsters, Αλκαζάρ, Athens Club, Βυσσινί Αμαζόνες – ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με πολλαπλές δράσεις.

Η πρώτη από αυτές, είναι προγραμματισμένη γι’ αυτή την Κυριακή, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ. όπου θα βρεθεί Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα. Εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στην προσπάθεια θα κάνουν τη συμβολική αρχή δίνοντας αίμα, για να εγκαινιάσουν με τον τρόπο αυτό τη δημιουργία της «Τράπεζας Αίματος της ΑΕΛ», στην οποία θα μπορείτε επί τόπου να εγγράφεστε ως μέλη της και να ενημερώνεστε για τις λεπτομέρειες της κίνησης. Θα είναι ο προπομπός της μεγάλης αιμοδοσίας, ανοιχτής για όλο τον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014.

Ταυτόχρονα, από ειδικό περίπτερο στον ίδιο χώρο της πλατείας θα προπωλούνται εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Αλκαζάρ (3μ.μ.), ανάμεσα στην ΑΕΛ και μικτή ομάδα αποτελούμενη από μέλη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και του ΣΦ Μόνστερς. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας πλήρους αποκατάστασης της υγείας του οπαδού και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, Στέφανου Πράσινου.

Εισιτήρια διατίθενται ταυτόχρονα και από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITYSTORE (Μανωλάκη 9-11), όπως και την ημέρα του αγώνα στις θύρες του Σταδίου Αλκαζάρ.