Βαθμολογία

Ακόμη μια ανατροπή οι Νέοι

Σε ακόμα μια νίκη με ανατροπή, κατάφερε να φτάσει η Μικτή Νέων του Νομού Λάρισας, που αντιμετώπισε το απόγευμα της Τετάρτης, την αντίστοιχη ομάδα της Μαγνησίας, στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου και κατάφερε να φτάσει στην νίκη, με τελικό σκορ 1-2, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει αρχικά, με 1-0.

Αποστολή στον Βόλο: Γιώργος Μητσιούλης

Παρά τον δυνατό αέρα και το τσουχτερό κρύο, που δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Μπίζιου, έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη, που σε συνδυασμό με την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, μέσα στην Πιερία, αναπλήρωσε ένα μεγάλο μέρος από τα αρνητικά αποτελέσματα προηγούμενων παιχνιδιών.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν αρχικά, όταν στο 28’ ο Κρανιάς έκανε μια σέντρα μέσα στην περιοχή της Λάρισας και ο Τζουβάρας που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα του Αναστασίου, αφού πρώτα αναπήδησε λίγο μετά την σύγκρουση με το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Λάρισας, προσπάθησε να αντιδράσει, αρχικά με τον Ζαμπέτα, στο 36ο λεπτό, όταν ο ποδοσφαιριστής έκανε ένα σουτ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μαζεύει την μπάλα. Τελικά, η ομάδα Νέων του Νομού μας, κατάφερε αυτό που ήθελε, δηλαδή να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, όταν στο 41ο λεπτό ο Καλφούντζος έβγαλε μια πολύ όμορφη σέντρα στην περιοχή, βρήκε τον Νούσιο και αυτός σκόραρε από κοντά με προβολή, φέρνοντας το παιχνίδι και πάλι στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα, μπήκε από την αρχή δυνατά και πίεσε, ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που σίγουρα θα ήταν και καταλύτης για την ψυχολογία. Αυτό τελικά έγινε, όταν στο 53ο λεπτό, ο Ζαμπέτας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Νούσιος για δεύτερη φορά, έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία, γράφοντας έτσι το 1-2 και χαρίζοντας, μια πραγματικά σημαντική νίκη στην ομάδα του Νομού μας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Νέων ΕΠΣ Θεσσαλίας(Δημήτρης Τσόγκας): Πρωτούλης, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Στεργίου, Παντέλογλου, Παπακώστας, Δερμιτζάκης, Λιάκος(52’ Ζαρίφης), Γκλαβίνης(60’ Ματθαίου), Κανδήλας(78’ Ρακής), Τζοβάρας.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Μιχάλης Μπίζιος): Αναστασίου, Κανταρίνος, Καλφούντζος, Ντούφας, Παπακώστας, Ζαμπέτας, Μάντζαρης, Μπίλλης(51’ Μπούρας), Μούλτσιας(77’ Κώτσιας), Νούσιος, Τσακίρης(32’ Μαστακούλης).

Διαιτητής: Κρητικός(ΕΠΣ Θεσσαλίας), Βοηθοί: Χαρβαλάς, Σακκάς(ΕΠΣ Θεσσαλίας).