Βαθμολογία

Πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα για τους Παίδες

Την πρώτη της ήττα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών, γνώρισε η Μικτή Παίδων του Νομού Λάρισας που ηττήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από την αντίστοιχη ομάδα της Μαγνησίας, στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με σκορ 1-0.

Αποστολή στον Βόλο: Γιώργος Μητσιούλης

Οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, αν και έκαναν φιλότιμες προσπάθειες για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα τελικά γνώρισαν την ήττα, η οποία χαρακτηρίζεται δίκαια. Βέβαια, τον ρόλο του σε αυτήν την ήττα, έπαιξε και ο πολύ δυνατός αέρας, καθώς επίσης και το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είχε ρυθμό και δεν έπιασε ιδιαίτερα στάνταρ ποιότητας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου ευκαιρίες για γκολ από τις δύο ομάδες, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Νομού μας, απείλησαν μόνο με ορισμένα μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 64ο λεπτό, η ομάδα της Μαγνησίας, είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ξηροκώστας βρέθηκε μόνος του σε απόσταση βολής από την εστία του Παπαδημητρίου, όμως το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, το τελικό 1-0, διαμορφώθηκε στο 74ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ξηροκώστας ανατράπηκε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής έδωσε φάουλ στους γηπεδούχους, σε ένα πολύ καλό σημείο. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Σαλαμούρας και με έναν εντυπωσιακό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα της Μαγνησίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μικτή Παίδων ΕΠΣΛ Θεσσαλίας(Παναγιώτης Ζορδομπάς): Ράπτης, Τσιανάκας, Θεοδωρόπουλος, Δημουλάς, Αποστολίδης, Δημητρίου(67’ Κοκούτης λ.τ.), Χριστοδούλου(63’ Λιάτσικος), Κουτσούκης, Ξηροκώστας, Σαλαμούρας, Παπαεμμανουηλίδης(65’ Πουλάκης).

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Κακάμης(76’ Κομισόπουλος), Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Α., Κωφός, Τόπης, Λιόντος(65’ Καλαπανίδας), Κατσαρός-Βέρρος, Κοτσιανούλης, Καλύβας, Χαλάτσης(41’ Κουσιάς).

Διαιτητής: Χαρβαλάς(ΕΠΣ Θεσσαλίας), Βοηθοί: Κρητικός, Σακκάς(ΕΠΣ Θεσσαλίας).