Βαθμολογία

Έλενα Παπαρίζου: «Είχα αγγίξει πάτο»

Στο ένθετο «ThemaPeople» μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας μια εκ βαθέων εξομολόγηση για όσα έζησε τα τελευταία χρονιά και τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της.

Για τη σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη, η διάσημη τραγουδίστρια είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και κατ΄ επέκταση και με τους άλλους. Στο πρόσωπο του συντρόφου μου ανακάλυψα τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσα. Παρόλο που είμαστε μαζί καιρό, διαθέτουμε το πάθος της πρώτης γνωριμίας». Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: «Βρήκα έναν άνθρωπο – συμπαραστάτη, ο οποίος νοιάζεται ουσιαστικά για τους ανθρώπους που έχει γύρω του. Με έβαλε εξάλλου στη διαδικασία να ανακαλύψω και σε μένα πράγματα. Δεν τραγουδώ για εκείνον, ζω για εκείνον».

Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου παραδέχτηκε πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες: «Από το 2008 μέχρι το 2011 μου έτυχαν πολλά πράγματα μαζεμένα. Είχα κουραστεί από τη δουλειά, έχασα τον πατέρα μου και χώρισα. Έπαθα κατάθλιψη και ήμουν έτοιμη να εγκαταλείψω το τραγούδι γιατί είχα αγγίξει πάτο. Ο τίτλος του τραγουδιού μου με το οποίο θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στη Eurovision μου ταιριάζει γάντι. Αγωνίστηκα για να βγω από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο βρέθηκα για τρία χρόνια και να ξαναβγώ στο φως».

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Έλενα Παπαρίζου διεκδικεί για ακόμα μία φορά το εισιτήριο για τη σκηνή της Eurovision, καθώς θα διαγωνιστεί ώστε να εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τη Σουηδία με το τραγούδι «Survivor», που υπογράφουν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm και Sharon Vaughn.

Για το νέο της αυτό βήμα, η ίδια σχολίασε: «Δεν θέλω κανείς Έλληνας να πει κρίμα που είμαι Ελληνίδα και διαγωνίζομαι με την Σουηδία. Όπως και στο “Number One” οι Σουηδοί ένιωσαν ότι ένα δικό τους παιδί διαγωνίζεται, έτσι θέλω να αισθανθούν και οι Έλληνες τώρα. Είμαι μια Ελληνίδα που γεννήθηκα στη Σουηδία και διαφημίζω παντού την πατρίδα των γονιών μου και τον τόπο μου. Χάρη στο ταμπεραμέντο μου κουβαλάω πάντα μαζί μου την Ελλάδα. Άλλωστε ο τίτλος Survivor ταιριάζει στους Έλληνες».

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου δεν δίστασε να σχολιάσει τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή: «Δεν  μου αρέσει ο φασισμός και απεχθάνομαι τον ρατσισμό όποιους κι αν αφορά: άσπρους, μαύρους, χοντρούς, λεπτούς, gay, μετανάστες, άρρωστους. Τον Νότη τον σέβομαι ως καλλιτέχνη, αλλά κατανοώ και τη λογική της Δέσποινας που έγραψε ότι είναι παιδί μεταναστών. Εγώ δεν είμαι απλά παιδί μεταναστών. Έγινα και η ίδια μετανάστρια. Επομένως έχω δύο λόγους παραπάνω να συμφωνώ με τη στάση της».

Πηγή: yupiii.gr