Βαθμολογία

«Βγαίνω με άνδρα και είμαι χαρούμενος»

Ο Bρετανός ολυμπιονίκης στις καταδύσεις Τομ Ντάλεϊ αποκάλυψε με ένα βίντεο που ανέβασε στο You Tube  ότι διατηρεί ερωτική σχέση με άντρα. Πρόσθεσε όμως ότι παράλληλα εξακολουθούν να του αρέσουν και οι γυναίκες.

«Νιώθω έτοιμος να μιλήσω για τις σχέσεις μου. Από την περασμένη άνοιξη η ζωή μου άλλαξε όταν γνώρισα κάποιον και αυτό με έκανε να αισθάνομαι ευτυχισμένος και ασφαλής. Ολα αυτά μου τα δημιούργησε ένας άνδρας. Με εξέπληξε λίγο»  είπε ο Ντάλεϊ.

«Είχα στο μυαλό μου ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Την περασμένη άνοιξη ήταν κάτι σαν κλικ, αισθάνθηκα όμορφα κι αυτό που άρεσε. Φυσικά, εξακολουθούν να μου αρέσουν τα κορίτσια, αλλά τώρα βγαίνω με έναν άνδρα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και πιο ασφαλής».

Ο Ντάλεϊ είπε επίσης ότι πολλοί θα αναρωτηθούν τι θα μπορούσε να του πει ο πατέρας του, αν ζούσε. «Πάντα μου έλεγε, αν είσαι εσυ ευτυχισμένος είμαι και εγώ». Ο Ντάλεϊ έχασε τον πατέρα του από καρκίνο πριν από δύο χρόνια. Ο 19χρονος καταδύτης πρόσθεσε ότι έχει την στήριξη της μητέρας του, όλης της οικογένειας, αλλά και των φίλων του.

Ο Ντάλεϊ σημείωσε επίσης ότι ετοιμάζεται για μία νέα διάκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016. «Είμαι ο Τομ και θέλω να πάρω ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Εχω ακόμα μεγάλο κίνητρο και θα ήθελα να σας έχω όλους μαζί μου σε αυτό το ταξίδι».

Από τους πρώτους που έσπευσαν να τον στηρίξουν με μηνύματα στο twitter, ήταν η Κάιλι Μινόνγκ και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γκάρι Λίνεκερ.

">http://