Βαθμολογία

Στον απόηχο της αναμέτρησης Κοζάνη – Οικονόμος

 ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Στον απόηχο της αναμέτρησης Κοζάνη – Οικονόμος, ένα στοιχείο που καταγράφεται στο στατιστικό πέρασμα της ομάδας της Τσαριτσάνης και μάλιστα διαφαίνεται αμέσως μετά από νικηφόρα αποτελέσματα των «Πρασίνων» σε γήπεδα εκτός κωμόπολης, είναι οι αποχωρήσεις 3 προπονητών, σε διάστημα μόλις 9 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, από αντίπαλες ομάδες που κέρδισε ο Οικονόμος.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Έχουμε κατά χρονολογική σειρά την παραίτηση του Πέτρου Τσούκλη, προπονητή του Κάστορα, μετά την ήττα από την Τσαριτσάνη με σκορ 2-0 (1η αγωνιστική), την παραίτηση του Κων/νου Παναγόπουλου, προπονητή της ΑΕΛ, μετά την ήττα από τον Οικονόμο με σκορ 1-0 (7η αγωνιστική) και τελευταία την παραίτηση του Γιάννη Παρασκευά, προπονητή της Κοζάνης, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-1 (9η αγωνιστική).

Ο Γιάννης Παρασκευάς δήλωσε στα μέσα της Λάρισας αμέσως μετά τον αγώνα και λίγο πριν αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κοζάνης: «Σήμερα παίχτηκε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι από 2 εξίσου πολύ καλές ομάδες, κάτω από καιρικές συνθήκες άσχημες και σε αγωνιστικό χώρο αρκετά βαρύ. Θεωρώ πως κάναμε δυνατή προσπάθεια, πιέζοντας σημαντικά τον αντίπαλο, τον οποίο θέλαμε να κερδίσουμε.
Ο Οικονόμος είναι μια καλή και δυνατή ομάδα, ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και ήξερε τι ζητούσε. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθεια, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Τσαριτσάνης, στην οποία εύχομαι καλή συνέχεια».

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και αντάλλαξε απόψεις τόσο με τον τεχνικό της Κοζάνης καθώς και με τον Λαρισαίο παίχτη της αντίπαλης ομάδας Γιάννη Προβίδα, με τον οποίο ήταν στο παρελθόν συμπαίχτες στην ΑΕΛ και ακόμη ο Κ. Κατσάρας τον είχε σαν ποδοσφαιριστή στον Πυργετό, την περίοδο που διετέλεσε προπονητής στην ομάδα του Κάτω Ολύμπου.

Εξαιρετική υπήρξε η φιλοξενία από τους ανθρώπους της Κοζάνης προς την αποστολή του Οικονόμου, για την οποία η διοίκηση του συλλόγου της Τσαριτσάνης εκφράζει τις ευχαριστίες της.