Βαθμολογία

«Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πολύ»

Ο θάνατός του Paul Walker σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχει συγκλονίσει τον κόσμο της διεθνούς showbiz. Ο ένας μετά τον άλλο οι αστέρες του Hollywood εκφράζουν μέσα από μηνύματά τους τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 40χρονου πρωταγωνιστή του Fast & Furious. Όλοι τους κάνουν λόγο για έναν μοναδικό άνθρωπο που αγαπούσε τη ζωή, ήταν συνεσταλμένος και είχε σπάνιες ηθικές αξίες, αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ γρήγορα.
Ο 46χρονος συμπρωταγωνιστής του Walker, Vin Diesel, δηλώνει σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του φίλου και συνεργάτη του.

Ο Vin, σε φωτογραφία του μαζί με τον Walker, που δημοσίευσε στο Instagram έγραψε: «Αδελφέ μου, θα μου λείψεις πολύ. Δε μου έχουν μείνει λόγια.
Ο Παράδεισος απέκτησε έναν ακόμη άγγελο. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο Chistopher Bridges νωρίτερα έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς στο Facebook για τον θάνατο του Paul Walker, δηλώνοντας συντετριμμένος. Μάλιστα, την ανάρτησή του την συνόδευσε με μία συγκινητική φωτογραφία με τα μέλη του καστ της ταινίας να κρατούν τα χέρια.

Τα τελευταία λεπτά του Paul Walker λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το TMZ ο Walker φαίνεται να συνομιλεί  με τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης συμπαράστασης για τα παιδιά στις Φιλλιπίνες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα λίγα λεπτά πριν το τραγικό δυστύχημα.

">http://