Βαθμολογία

Άτυχος ο Δωτιέας Αγιάς

Με το ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της Αγιάς, ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Νομού μας, να παρουσιάζει αρκετά θετικά στοιχεία και να χάνει την νίκη μέσα από τα χέρια της, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Οι ποδοσφαιριστές του Δωτιέα, είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα με τους Τσατσαλίδη και Τσιρογιάννη, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, στο 77ο  λεπτό του αγώνα. Τελικά, για τους γηπεδούχους, βρήκε δίχτυα ο Τσιρογιάννης, στο 80ο λεπτό όταν έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά για τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου, δεν κράτησε πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 82’ η ομάδα της Νεοκαισάρειας, ισοφάρισε σε 1-1, στερώντας έτσι μια μεγάλης σημασίας νίκη, από τον Δωτιέα Αγιάς.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσανάκας, Πολύζος, Καρλιάμπας(60’ Τζιώλας), Τσιλούλης, Πετρουζέλης, Ντακούλας, Κατσίκης, Χατζηλιάδης(75’ Τσιρογιάννης), Τσατσαλίδης, Λώττας(85’ Βαλαώρας).