Βαθμολογία

Έ«Χ»ασαν έδαφος Ρόμα και Ίντερ

Η Αταλάντα υποχρέωσε τη Ρόμα, που πάντως εξακολουθεί να παραμένει αήττητη στο φετινό Campionato, σε ακόμη μία ισοπαλία. Οι «μπεργκαμάσκι» προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Μπρίβιο και κρατούσαν τη νίκη έως το τελευταίο λεπτό, οπότε ισοφάρισε ο Στρότμαν για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Η Σασουόλο, από την πλευρά της, συνέχισε την καλή πορεία της, με τους «νεοφώτιστους» να φεύγουν με βαθμό από την έδρα της Κάλιαρι, ενώ η Ίντερ ισοφαρίστηκε στο 89΄ από τη Σαμπντόρια στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τη Νάπολι (έχει παιχνίδι λιγότερο) και να βρεθεί στην τρίτη θέση.

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Μίλαν στην έξοδό της στην έδρα της ουραγού του ιταλικού πρωταθλήματος, Κατάνια, με τους «ροσονέρι» να πανηγυρίζουν τη νίκη με 3-1 για τη 14η αγωνιστική του Campionato.

Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 65' ο Παναγιώτης Ταχτσίδης από πλευράς γηπεδούχων για το σκληρό μαρκάρισμά του στον Μάριο Μπαλοτέλι.

Η Κατάνια είχε ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον Λούκας Ναουέλ Κάστρο. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μοντολίβο ισοφάρισε για τη Μίλαν που προηγήθηκε στο 63΄ με γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κακά στο 81'.