Βαθμολογία

Διγκόζης: «Η νίκη αφιερώνεται στον πρόεδρο»

Αναλυτικά όλα όσα είπαν οι προπονητές του Τυρνάβου και της Καβάλας, στην Συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά το παιχνίδι.

Διγκόζης: Γνωρίζαμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο, η αλλαγή προπονητή συνήθως φέρνει και καλύτερη ψυχολογία σε μια ομάδα. Από το 1ο λεπτό δέιξαμε διάθεση πίστη για τη νίκη. Θα ήθελα από τον κόσμο και εσάς τους δημοσιογράφους να είστε πιο προσεκτικοί θα έλεγα στις κρίσεις σας γιατί όπως κερδίσαμε εμείς σήμερα έτσι χάσαμε και από την Ζάκυνθο, από τρία προσωπικά λάθη.Πολλά μπράβο στους παίκτες μου που είχαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το ματς. Την νίκη την  αφιερώνουμε στον πρόεδρο που προσωπικά με έχει στηρίξει και επαγγελματικά στη δουλειά μου αλλά και ψυχολογικά.

Ανθουλάκης: Παρόλο την ήττα έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και καταστάσεις για γκολ το πετύχαμε δύο φορές αλλά δεν ήταν αρκετό. Κάποια προσωπικά λάθη μας οδήγησαν στην αποτυχία.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου, μίλησε ο Σάκης Τέλλος. Αναλυτικά όσα είπε.

Τέλλος: Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την τεράστια νίκη που πετύχαμε σήμερα. Την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας που μας στηρίζει και είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές και κάνουν λάθη όπως στο προηγούμενο ματς. 

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Καβάλας, μίλησε ο Μαυρίδης. Αναλυτικά όσα είπε.

Μαυρίδης: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν παρόλο που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καταθέσαμε  ψυχή στο γήπεδο και παλέψαμε το ματς. Σκύβουμε τα κεφάλια για να δουλέψουμε και να έρθουν καλύτερες μέρες.