Βαθμολογία

Καβάλα στις νίκες ο Τύρναβος…

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στον Τύρναβο και την Καβάλα. Έξι  γκολ, αρκετές φάσεις και πολύ σασπένς  συνέθεσαν το «πορτραίτο» του ματς . Ο Τύρναβος έδειξε μέταλλο νικητή αφού στις αρχές του β΄ημιχρόνου βρέθηκε  πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να βάλει δύο γκολ  και ύστερα τα υπόλοιπα τέσσερα και τελικά να κερδίσει.

Του Θάνου Αναστασίου

Επίσης , θετική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Τύρναβος σκόραρε τρεις φορές σε κάτι που αντικειμενικά είχε πρόβλημα αλλά από την άλλη δέχτηκε πέντε γκολ σε δύο παιχνίδια κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ειδικά αν σκεφτεί κάποιος την παρουσία της άμυνας στα πρώτα ματς… Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ότι οι προβολείς του γηπέδου δεν άναψαν… Δύσκολοι καιροί…. 

Στους διακριθέντες του Τυρνάβου σίγουρα ξεχώρισε ο Κάρλος Αντρέ με άξιους συμπαραστάτες τους Όμο , Φελίπε, Σαχινίδη αλλά και οι υπόλοιποι  παίκτες δεν υστέρησαν σε προσπάθεια.

Οι φάσεις του αγώνα

Μετά από σέντρα του Σκούπρα ο τερματοφύλακας της Καβάλας δεν αντέδρασε σωστά, ο Σαχινίδης  σούταρε και άνοιξε το σκορ από πλεονεκτική θέση.

13΄ Ο Πάλλας πέρασε τους αμυντικούς του τυρνάβου σαν σταματημένους μπήκε μέχρι το σημείο του πέναλντι πλασάρει εύκολα και κάνει το 1-1.

23΄ Ο Φελίπε μέσα από την περιοχή και από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση σούταρε δυνατά άουτ.

35΄ Μετά από σέντρα του Σκούπρα ο Όμο έκανε την κεφαλιά και η μπάλα βγήκε άουτ.

42΄ Ο Μπάρος  πάσαρε από τα αριστερά βρήκε μόνο του τον όμο ο οποίος πλάσαρε ωραία στο γάμα της εστίας αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιαννίκογλου.

43΄ Ο Όμο πλάσαρε παράλληλα προς το τέρμα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

53΄ Εκτελεί από πολύ καλή θέση φάουλ ο Άρτσε χτύπησε η μπάλα πάνω στα σώματα των αμυντικών του Τυρνάβου και κατέληξε σταδίχτυα.

54΄ Ο Αντρέ με πλασέ έκανε το 2-2.

64΄ Σέντρα του Σαχινίδη με προβολή ο Αντρέ κάνει το 3-2.

80΄ Ο Γεωργίου με προβολή μετά από σέντρα κάνει το 4-2

85΄ Ο Καπνίδης σε τετ- α τετ πλασάρει και ο Ντάλλας  απέκρουσε εντυπωσιακά.

ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Ντάλλας, Σκούπρας, Γκαλίτσιος , Τέλλος,  Βαγγελή,Σαχινίδης ,Νταντίδης,Ροντρίγκο Μπάρος, Αντρέ Όμο (57΄Γεωργίου),Φελίπε(67΄Μάγγος)

ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδη, Αρτσε(66΄Παπαδόπουλος), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Καζαντζίδης(83΄Μαυρίδης), Χόρτσας, Κουρέλλας , Πάλλας(63΄Καπνίδης)