Βαθμολογία

Απτόητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8x8 στο πλάισιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, αλλά και το 18-0 συνολικά την εφετινή περίοδο, αφού νίκησε στο ΣΕΦ και τον Άρη (Ολυμπιακός - Αρης 93-61). Στις νίκες επέστρεψε και ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε εύκολα στο τέλος απέναντι στον ΚΑΟΔ (ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ 82-65).

Ο Κολοσσός Ρόδου έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στη μαχητική Νέα Κηφισιά (Κολοσσός - Νέα Κηφισιά 62-59). Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρίθηκε η νίκη του Απόλλωνα απέναντι στον Πανελευσινιακό (Απόλλων Π. - Πανελευσινιακός 70-69). «Διπλό» του Πανιωνίου μέσα στη Χαλκίδα (Ίκαρος Χαλκίδας-Πανιώνιος 73-80).

Την Κυριακή ο ΑΓΟΡ, που φιλοδοξεί να συνεχίσει το καλό ξεκίνημά του, υποδέχεται τα Τρίκαλα, που χρειάζονται βαθμούς για να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στο κλειστό των Ιλισίων τον Ηλυσιακό, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 8η ημέρα.  Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών έχουν ως εξής:

Κυριακή
Μ. Μερκούρη 16.00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα (Γκόντας, Μάνος, Καλδίρης)

Δευτέρα
Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός (Ταβουλαρέας, Παναγιώτου, Μαλανδρής)