Βαθμολογία

Όλα μηδέν στον Παραπόταμο

Ο Παραπόταμος έκανε την ζημιά στον Φαλανιακό, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι τελείωσε με σκορ 0-0, με τις δύο ομάδες να μην πιάνουν ιδιαίτερα στάνταρ απόδοσης και να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να μοιραστούν από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι, είχαν κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, με πιο ξεχωριστή αυτήν του 10ου λεπτού, όταν ο Παππάς έκανε ένα σουτ, αλλά βρήκε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ είχαν και δύο τετ α τετ με τον Σαρρή και τον Βασίλεβ, στο 25ο και το 35ο λεπτό αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να δουν την Δήμητρα Γιάννουλης που κέρδισε να τους περνάει στην βαθμολογία και από σήμερα να είναι αυτήν στην πρώτη θέση. Ο Βαρσάμης, είχε μια καλή στιγμή στο 35ο λεπτό, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Ζήκο, χωρίς όμως να μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε άλλες δυο ευκαιρίες για γκολ στο 60ο λεπτό και στο 65’ χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Σαρρής, Αβραμούλης, Καραούλης, Δαλακώνης, Παππάς, Σαΐτης(28’ Βασίλεβ λ.τ.), Κουκουτσέλος, Κανταρίνος Θ.(82’ Κανταρίνος Ν.), Σερίφης Τρ.(86’ Πάσχος).

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μεϊδάνης, Παύλου, Μανακούσιος Θ.(65’ Ιγγλέζος), Λυγούρας(76’ Κόκκινος), Γκόλτσος, Βαρσάμης, Κολοβός Ν., Παπαγεωργίου, Γωγάκος, Μανακούσιος Δ., Μπλέντι(75’ Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Ακρίβος, Γκαρέλης.