Βαθμολογία

Καρέ τερμάτων ο Κολοβός

Με τέσσερα προσωπικά τέρματα του Κολοβού, ο Απόλλων Λάρισας, κατόρθωσε να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, με σκορ 4-1, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και ήθελαν και οι δύο τους βαθμούς, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, πάγωσαν αρχικά τους φίλους του Απόλλωνα που βρέθηκαν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όταν άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό, μετά από ατομική προσπάθεια του Γκόλαντα που από κοντά έγραψε το 0-1. Ωστόσο, η χαρά για τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Αλεξούδη δεν κράτησε πολύ, αφού δυο λεπτά αργότερα ο Κολοβός, μετά από παράλληλη σέντρα του Καρβούνη ισοφάρισε για το 1-1. Ο ίδιος παίκτης, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα και έκανε την ανατροπή στο 40ο λεπτό, όταν έκανε το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο, με τον Κολοβό να πετυχαίνει άλλα δυο προσωπικά τέρματα και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του. Στο 61ο λεπτό, ο Καλαμπάκας τον τροφοδότησε όμορφα και αυτός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε λίγο αργότερα, όταν και πάλι ο Κολοβός διαμόρφωσε το τελικό 4-1, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκης στην ομάδα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Ρεσίτης, Μαρούδης, Μαρσέλο, Σκάκος, Εμμανουήλ, Γερονάτσιος(80’ Τασόπουλος), Παππάς(80’ Ράπτης), Αντωνόπουλος, Κολοβός(80’ Αγρόδημος), Καλαμπάκας, Καρβούνης.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Γαρυφαλλόπουλος(46’ Καραγιαννόπουλος), Μάρκου, Μωραΐτης, Βιλανάκης, Τσακαβίτης, Ρουμελιώτης, Ανδρώνης(77’ Ασίκογλου), Γκόλαντας, Τζαλαμπύρας, Χριστοδούλου Σ.(46’ Χριστοδούλου Κ.)

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Ζαχαρός.