Βαθμολογία

Χόρευε» στη βροχή η Δήμητρα Γιάννουλης!

Η 14η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος επεφύλαξε στη Δήμητρα Γιάννουλης, εκτός από το νικηφόρο γι αυτήν αποτέλεσμα με σκορ 1-2 επί της μαχητικής ΑΕΔ Νίκαιας και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, καθώς το συγκρότημα των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη πέρασε με 30 βαθμούς πρώτο αφήνοντας στη 2η θέση το Φαλανιακό, ο οποίος απώλεσε έδαφος στον Παραπόταμο (έφερε ισοπαλία 0-0 με την τοπική ομάδα).

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι 80 περίπου θεατές απόλαυσαν κάτω από βροχερό καιρό πολύ καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας οι παίχτες και των 2 ομάδων πλούσιο και χορταστικό θέαμα παίζοντας ανοιχτό παιχνίδι με σαφώς επιθετικούς προσανατολισμούς.

Το σκορ της συνάντησης διαμορφώθηκε σε 1-2 υπέρ των φιλοξενουμένων, με τέρματα που σημείωσαν οι Πατσιωτός (0-1 και 0-2) και Ψαρούλης (1-2).

Η Δήμητρα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας 2 γκολ (19΄ και 33΄), με τη Νίκαια να ανεβάζει απόδοση και να κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία της μετά το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, μειώνοντας σε 1-2 από το 34΄ και κυνηγώντας στο σκορ τους φιλοξενούμενους, μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Το 0-1 σημείωσε ο Πατσιωτός για λογαριασμό της Γιάννουλης στο 19΄ καθώς ο φορ της Δήμητρας έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή της Νίκαιας και περνώντας με έξυπνο τρόπο 2-3 αντίπαλους παίχτες, επιχείρησε συρτό σουτ, νικώντας τον τερματοφύλακα Τζουβάρα. Στο 33΄ ο ίδιος παίχτης πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, με κοντινό πλασέ μετά από πλάγια σέντρα του Σπανού.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 34΄ με τον Ψαρούλη, ο οποίος σε αντεπίθεση της Νίκαιας, έπιασε μακρινό σουτ από πλάγια θέση, χτυπώντας αρχικά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκικούδη, πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος και καταλήξει στα δίχτυα της Γιάννουλης.

Οι 2 ομάδες είχαν ακόμη από ένα δοκάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι στο 31΄ με σουτ του Μπαρούτα και οι γηπεδούχοι στο 58΄ με αντίστοιχο σουτ του Μπούκα.

Ο Πατσιωτός με τα 2 γκολ που πέτυχε στο συγκεκριμένο ματς, εξακολουθεί να παραμένει πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, έχοντας 17 τέρματα έναντι 15 του 2ου Λιόλιου.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Γεωργίου, Καραμπούλας και Χατζηλιόντας, οι οποίοι ήταν αρκετά καλοί και αντικειμενικοί, καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μ. Ζιάγκας): Τζουβάρας, Ανδρέου, Ψαρούλης (78΄ Γεωργόπουλος), Χονδρονάσιος, Ακρίβος (68΄ Χριστοδούλου), Στατήρης, Μπούκας, Νούσιος (37΄ Γαρυφαλόπουλος), Μπακαρτζής, Σβερκούλης, Καραμούζης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Γεωργούλας, Μακανίκας (77΄ Θώμος), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας (88΄ Τέγος), Σπανός (90΄ Γκαλγκανόπουλος).