Βαθμολογία

Δεν καταλαβαίνει τίποτα το Βλαχογιάννι

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει το Βλαχογιάννι, αυτήν την φορά μέσα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», κόντρα στο Αβέρωφ, με σκορ 0-3 και να αποδείξει έτσι ότι είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, αυτό το χρονικό διάστημα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το σκορ, άνοιξε στο 20ο λεπτό ο «συνήθης ύποπτος» Λιόλιος, όταν ο Βρασίδας Κοντοθανάσης εκτέλεσε ένα φάουλ και αυτός πετάχτηκε με κεφαλιά στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Παζιάνα. Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη.

Στο 56ο λεπτό ο Λιόλιος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Φαρμάκας, με καταπληκτικό ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχουμε δει, κάνοντας το 0-2. Στο 62’ ο Λιόλιος χτύπησε και πάλι για το 0-3, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Να σημειωθεί μάλιστα, ότι το Αβέρωφ κέρδισε και πέναλτι, με τον Τσιρβούλη, το οποίο εκτέλεσε ο Ταρταμπούκας, όμως ο Βακουφτσής, πετάχτηκε και έκανε μια πολύ καλή απόκρουση διατηρώντας το σκορ για την ομάδα του. Τέλος, στο 70ο λεπτό ο Βαΐτσης είχε δοκάρι για το Αβέρωφ, μετά από μια εκτέλεσε φάουλ του Ταρταμπούκα και την ασταθή απόκρουση του Βακουφτσή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου Γ., Κλεισιάρης, Μπάρδας Κ., Μητρακούλης, Βαΐτσης, Τσιρβόπουλος(65’ Τσάντζαλης), Ελευθέρογλου Α.(46’ Καραγκιόζης), Ταρταμπούκας.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Βακουφτσής, Βάλλας, Αθανασούλης, Καρατζιόλης, Ιωαννίδης, Μίσιος Α.(85’ Δαούλας), Λιόλιος, Κοντοθανάσης(63’ Σεΐζης), Φαρμάκας(78’ Μίσιος Δ.), Γκουρομπίνος, Τασούλης.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκα Βοηθοί: Νατσιούλας, Νίκζας.