Βαθμολογία

Τα κάνει όλα και συμφέρει ο Φουσίκας

Έχοντας ως εκτελεστή σε τρία γκολ και ως δημιουργό σε ακόμα ένα τον Παναγιώτη Φουσίκα, ο Ηρακλής Λάρισας, κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 4-1 της Δόξας Αργυροπουλίου, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής για την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και να πάρει τους τρεις βαθμούς, που τον διατήρησαν στις υψηλές θέσεις στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι από την ομάδα του Αργυροπουλίου κάτι που αποδείχτηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με το τελικό σκορ να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Στο 19ο λεπτό, ο Τριανταφυλλόπουλος, εκτέλεσε ένα κόρνερ για την ομάδα του Ηρακλή, με τους αμυντικούς της Δόξας να μην απομακρύνουν σωστά την μπάλα κι έτσι ο επερχόμενος Φουσίκας, με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 60ο λεπτό, το Αργυροπούλι, αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, όταν ο Μπαξεβάνος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε από δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μαγαζιώτη και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν πρόσκαιρα σε 1-1.

Από εκεί και πέρα όμως ανέλαβε δράση ο Φουσίκας. Συγκεκριμένα, στο 65’ ο έμπειρος επιθετικός του Ηρακλή βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1. Στο 88ο λεπτό, έβγαλε μια σέντρα από δεξιά για τον Μπάρδα και αυτός με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1, ενώ στο 3ο λεπτό τον καθυστερήσεων του αγώνα, ο Παναγιώτης Φουσίκας, πέτυχε χατ τρικ, κάνοντας το 4-1 με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το παιχνίδι με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο, καθώς στο 90’+3’ αποβλήθηκε ο Κουρούμαλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Σουρλαντζής-Γιάννης Πλιάτσικας): Μαγαζιώτης, Κασνακούδης, Κουρούμαλος, Κοτούμπας(46’ Γκουντρουμπής), Μούτσα, Τσέλιγκας, Φιλίππου(84’ Μπάρδας), Θεοδώρου, Φουσίκας, Τριανταφυλλόπουλος(84’ Μπέης), Κόλλιας.

Δόξα Αργυροπουλίου(Βασίλης Γιοβανόπουλος): Μπαχτσεβάνος, Γκαντζούλης, Μπαξεβάνος, Μεσημέρης, Σουλιώτης, Κόκκορας, Γκιόζης(46’ Χατζής), Σκούπρας, Λιούμης, Τσούτσας Α.(80’ Πίγκας), Ντιντόκας(61’ Μπαϊρακτάρης).

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Μάνος, Καραθάνος