Βαθμολογία

Εύκολα η Μπάγερν

Οι Βαυαροί του Πεπ Γκουαρντιόλα χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα πήραν τη νίκη (2-0) στο «Αλιάντς Αρένα» χάρη στα δυο τέρματα του Ολλανδού αστέρα Άριεν Ρόμπεν και διατήρησαν το +4 από την δεύτερη Λεβερκούζεν και το +7 από την τρίτη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την επέλαση της προς τον τίτλο, έχοντας φυσικά πάρει ήδη ένα ασφαλές προβάδισμα από τους διώκτες της.

Σε άλλες αναμετρήσεις, η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο «βράχο» στην άμυνα της, κατάφερε να περάσει με τα χίλια ζόρια από το «Coface-Arena». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ομπαμεγιάνγκ και δύο εύστοχα πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι νίκησε 1-3 την αξιόμαχη Μάιντς και παραμένει στην πρώτη τριάδα.

Όσο για τη Λεβερκούζεν, καθάρισε στο «Μπάι Αρένα» 3-0 τη Νυρεμβέργη, ενώ συναρπαστικό και χορταστικό ματς έγινε στο «Wirsol Rhein-Neckar-Arena», εκεί όπου Χοφενχάιμ και Βέρντερ Βρέμης αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 4-4! Τέλος στο Βερολίνο, Χέρτα και Άουγκσμπουργκ κόλλησαν στο 0-0.