Βαθμολογία

Χατζηγιάννης & Μαζωνάκης μαζί!

Η «Η Αγάπη Δυναμώνει – The Complete Collection» & «Με Λένε Γιώργο – 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης»
έρχονται σε δυο συλλεκτικές πολυτελείς κασετίνες, με ολόκληρη τη δισκογραφία των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, σε απίστευτες τιμές!

Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Η Αγάπη Δυναμώνει – The Complete Collection»

Ολόκληρη η δισκογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια συλλεκτική deluxe έκδοση!

Η συλλεκτική deluxe έκδοση box set «Η Αγάπη Δυναμώνει – The Complete Collection» περιέχει και τα οκτώ studio albums του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στην ουσία ολόκληρη τη δισκογραφία του συνθέτη και τραγουδιστή με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες! Αναλυτικά τα άλμπουμ που περιέχονται στην έκδοση «Η Αγάπη δυναμώνει – The Complete Collection» είναι τα εξής: «Κρυφό φιλί», «Ακατάλληλη σκηνή», «Φίλοι και Εχθροί», «7», «Κολάζ», «Το Καλύτερο Ψέμα», «Θάρρος ή Αλήθεια» και το πιο πρόσφατο «Η Αγάπη δυναμώνει».

Για πρώτη φορά, όλα τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που αγαπήσαμε πολύ αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκονται συγκεντρωμένα σε μια πολυτελή κασετίνα: «Δεν Έχω Χρόνο», «Το Πάρτι», «Αν Μου Τηλεφωνούσες», «Το Σ’ Αγαπώ», «Εκδρομή», «Μόνος Μου», «Ο Βυθός Σου», «Όνειρο Ζω», «Πιο Πολύ», «Χωρίς Αναπνοή», «Χέρια Ψηλά», «Εμείς οι Δυο Σαν Ένα», «Αν Ήσουν Μαζί Μου», «Όλα ή Τίποτα», «Κανείς», «Η Αγάπη που Μένει», «Είσαι Εδώ», « Το Καλύτερο Ψέμα», «Μία Από Τα Ίδια», «Το Καλοκαίρι Μου» «Να Μείνεις Εδώ», «Πλάι-Πλάι», «Τρεις Ζωές», αλλά και η νέα μεγάλη επιτυχία «Η Αγάπη Δυναμώνει», που αμέσως σκαρφάλωσε στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και ήδη τραγουδιέται από όλη την Ελλάδα!

Την έκδοση «Η Αγάπη δυναμώνει – The Complete Collection» από την Cobalt Music θα βρείτε σε όλα τα δισκοπωλεία και άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης στην μοναδική τιμή των 35 ευρώ.

«Με Λένε Γιώργο» – 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης (Κυκλοφορεί 12 Δεκεμβρίου!) Ολόκληρη η συγκλονιστική μουσική πορεία του Γιώργου Μαζωνάκη (4 cd, 1 DVD +δώρο σκουλαρίκι) σε μια μοναδική έκδοση σε εκπληκτική τιμή! Η πολυτελής συσκευασία περιλαμβάνει: 3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του [Συνολικά 52 τραγούδια! – από τα πρώτα σουξέ «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013)] 1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο. Το DVD.
«Με Λένε Γιώργο» με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του ανθρώπου Γιώργου Μαζωνάκη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! (Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος. Διάρκεια: 60’) + Απίθανο δώρο!!!
Μοντέρνο unisex σκουλαρίκι από την προσωπική συλλογή του Γιώργου Μαζωνάκη, σχεδιασμένο από τη γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Σύρακα, αξίας 50 ΕΥΡΩ (επιπλατινωμένος υποαλλεργικός μπρούντζος με μαγνητικό κούμπωμα –φοριέται σε αφτιά και μύτη χωρίς να χρειάζεται τρύπα!). Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου από την Cobalt Music σε συνεργασία με την Heaven Music στην εκπληκτική τιμή των 45 ευρώ.

Πηγή: tralala.gr