Βαθμολογία

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Νίκη Βόλου

Αναλυτικά η απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Δικάζει κατ' αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του.
Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ' αριθμ. 34/2013 απόφασης, όπως μεταρρυθμίστηκε με την υπ' αριθμ. 142/2013 απόφαση, αμφότερες του παρόντος Δικαστηρίου, ποινές εις βάρος της καθης.

Επιβάλλει στην καθης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθης ΠΑΕ από 2.12.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 4956,00 ευρώ, νομιμοτόκως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ. 229/2012 τελεσίδικης απόφασης της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της Ε.Π.Ο. και

β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο πάρκο Γουδή, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, την 22.11.2013.».