Βαθμολογία

Νέος σταθμός στο οδοιπορικό των «Πρασίνων η Κοζάνη

Στο σημείο που βρίσκεται τώρα ο Οικονόμος και αυτό επιτεύχθηκε χάριν στη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν παίχτες, προπονητές και διοίκηση, με τη συμπαράσταση σαφώς και τη στήριξη των φιλάθλων του συλλόγου, δεν μπορεί να κάνει πίσω κοιτάζοντας την κατηγορία από χαμηλά, αλλά χαράσσοντας καινούργιο αζιμούθιο και στοχεύοντας μπροστά, οφείλει και μπορεί να αλλάξει πορεία και κατεύθυνση, διεκδικώντας με αξιώσεις εκείνο που δικαιούται, με βάση πάντα τις δυνατότητες και τη θέληση των συντελεστών που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Toυ Γιώργου Μπαμπάλη

Νέος σταθμός στο οδοιπορικό των «Πρασίνων» αυτή τη φορά είναι η Κοζάνη, ένας ιστορικός σύλλογος με ισχυρή και μακρά παρουσία σε Β΄ και Γ΄ Εθνική, που η ομάδα της Τσαριτσάνης καλείται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση, καθώς ποτέ ως τώρα οι δρόμοι των 2 συλλόγων δεν είχαν σημείο συνάντησης.

Η συγκομιδή των 19 βαθμών για τον Οικονόμο σε 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα) μόνο  ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί και η προοπτική κατάκτησης θετικών αποτελεσμάτων εντός ή εκτός καθίσταται τόσο εύκολη όσο και δύσκολη. Το λόγο είχαν και έχουν οι πρωταγωνιστές της προσπάθειας, δείχνοντας πως ξέρουν να τον κρατούν. Οι περισσότεροι είναι νεαροί στην ηλικία, έχουν όμως τσαγανό, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και καλώς εννοούμενο θράσος, πιστεύουν στις δυνάμεις τους και αναδεικνύουν τις ικανότητές τους, πειθαρχώντας παράλληλα στις αρχές και τις κατευθύνσεις του προπονητή τους, με τον οποίο τους χαρακτηρίζει μια σχέση αμοιβαίας και αρραγούς εμπιστοσύνης.

Ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Κοζάνη. Χθες την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό στο βοηθητικό γήπεδο της κωμόπολης, με τους παίχτες να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και προπαντός ψυχολογική κατάσταση.

Τα αγωνιστικά προβλήματα εστιάζονται στις απουσίες των τραυματιών Κολιού (υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση έσω μηνίσκου) και Τόλιου (υπέστη θλάση δικεφάλου), επανερχόμενος από τιμωρία ο Πρικάκης.

Διοίκηση, προπονητές και παίχτες εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Οικονόμου Βαγγέλη Κολιό, που εγχειρίστηκε πρόσφατα και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.